S-nur1 Tüp bebek ile hamileyim kızlar ama bende öyle Ağrı,bulantı,kusma,tiksinme vs hiç olmadı korkuyorum da iyi birsey mi kötü birşey mi anlamıyorum nerdeyse zaten 1 haftadır hiç hamile gibi değilim sadece gaz sıkışmam oluyor karnımda onun ağrısı oluyor ara sıra o kadar sizce normal mi
Phyloo S-nur1 kaşınma feriha belirtisiz hamilelik yaşayan gördüm bişey yoktur endişe etme belirti olması çok kötü yaşatmıyor ama öldürmüyor da ne güzel rahatsın işte kaşınma 🤣🤣
Mmehtappp S-nur1 canım hiç korkmani gerektirecek bişey yok gayet normal bu haftalarda eğer kanaman veya dayanilmayacak ağrın varsa sıkıntı ama hamileliğim genel olarak rahat geçtiği için bende ilk başlarda hiç belirti hissetmiyordum hatta bazen hamile değilmişim gibiydi
Minnakpopus S-nur1 sakin ol şampiyon 😂 sus yerine otur ve dillendirme 🤫🤫 iki gün sonra mide bulantısından safra kusuyom postu açmanı istemeyiz🫣 Sağlıkla al kucağına 🌸
ozgl_1234 S-nur1 kisiden kişiye değişir bunlar bendede gram belirti yoktu sonradan göğüslerde vs belirtiler cikmaya başladı ama 20. Haftada tam anlamiyla hamileyim diyebildim diğer türlü farkinda bile değildim
Mavro Bu belirtiler kişiden kişiye değişir canım merak etme. Bende de hiçbiri olmadı 22 haftaliğiz çok şükür bir sorun yok sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
S-nur1 Phyloo Ahaha😂😂çok iyiydi ama sanki belirti yoksa bişey oldu hissiyatı geliyor maglum ilk gebelik tecrübesizlik felan 🥹
S-nur1 Mmehtappp Çok şükür kanama ağrı yaşamadım hiç canım hatta işte kasık ağrısı felan yaşayan çok duydum bende hiç olmayınca tedirgin oldum
Panicmomyy Benimde gaz haricinde hiç bir belirtim olmamıştı bende siz gibi çok endişeleniyordum 16+3 olduk çok şükür panik olmak çok zor inşallah sağlıkla kucapımıza alırız yavrularımızıı❤️
Sendenbiri S-nur1 bence şükret canım, herşey normal senin için şuan, 2 cocugumdada bende öyleydim, çok rahat geçirdim, ama şuan 10 haftalık 3 cocuguma hamileyim, halsizlik, yorgunluk, hat safhada.
Emiisko SÜKRET BENCE CANIM YA 2 cocuk Anesiyim 3 hamileyim 9.5 gunluk ve koku hasasiyeti ve kusmadan yatak dosek yatiyorum esime binlerce kez sükür cocuklara bakip yemek yapiyo felan almanyadayim ve esimden baska kimse yok bende dua ediyorum bir an once mide bulantim gecsin