Tazeanne1825 Dln25-25 benim doktorum bir adet görmemin yeterli olduğunu söylemişti.Bir adet gördükten hemen sonra hamile kaldım çok şükür
Dln25-25 Tazeanne1825 ya benimde doktorum aynı şeyi söyledi bir adetim geçti işte 1 hafta sonra test yapacağım bakalım
Tazeanne1825 BEYZAKUCUKDAG çok teşekkür ederiö böyle okuyunca bir nebze rahatlıyorum sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 darısı başıma
BEYZAKUCUKDAG Tazeanne1825 amin teşekkür ederim rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin hep birlikte
Damlanurr0 Tazeanne1825 benimde ilk gebeliğimde o haftalar içinde kaybetmistim ben hiç duymamıştım bile kalp atışını kürtajdan 7 ay sonra tekrar hamile kaldım şuan 14. Haftamızdayız hic bi sorunumuz yok şuanlık çok şükür inan ki o korku bende de var ama bol bol dua ediyorum güzel şeyler olacağına inanıyorum Allahin izniyle bişey olmaz korku salmayın içinize
Tazeanne1825 Damlanurr0 çok şükür.Öyle garip bir şeymiş ki korkmuyorum diyorum ama insan yine de o tedirginliği yaşıyor allah ferahlık versin inşallah 🙏 sağlıkla kucağınıza alın
Birhayalimvr Bende kaybettim 9. Haftada kontrolde ögrendim tüp bebekti. Hayatimin en kotu gunuydu diyenilirim zaten uzun ugraslar aonicu hamile kalmistim. Simdi cok sukur yine hamileyim ama korku hep var kan piltilasmam cikti benim oksapar 4binlik kullaniyorum