Ayseguls_baby @“Psycho-logist”#p36704441 özelde verince hemen çıkıyor benim 1 saatte çıktı. İnşallah istediğin zamanda nasip olsun ❤️ hep hayırlısını iste lütfen ben 3 seneye yakın bekledim
eceyc314 Psycho-logist artımed yalancı pozitif verebiliyor. Kız kardeşimde daha belirgindi. Sonra kan verdi negatif geldi. Kan testi vermekte fayda var
Psycho-logist eceyc314 Tek tesellim artımedin yalancı pozitiflik durumunun olması. Bilsem bunu almazdım ama bilemedim:(
bikbikbikaak Artımed’in neredeyse her testi pozitif. Daha sabah hamile diye tebrik ettiğimiz arkadaşımızın kan testi negatif geldi, o kadar da belliydi ki çizgisi. Kan verin bence artımede güven olmaz
Psycho-logist bikbikbikaak Rabbim isteyen versin umarım negatif çıkar kanda benimki. Şu an sağlık olarak iyi durumda değilim pek maalesef
Benimennembirmelek Psycho-logist bende hafif silik gördüm sanki bence kan ver belli olmaz bu şekilde çıkıp testte bozuk olabiliyor
MRVESRV Psycho-logist Bu test ablamda yalanci pozitif verdi, yanilma payi cok yuksek. Kan ver saglik ocaginda bence
TugceOrak Psycho-logist canım artımed çok yanlış sonuç veriyor, ona güvenme. Kan ver kesin sonuç için
ceydans TugceOrak 24 haziranda oldum en son bu ay olmadım 1 hafta gecikti 3 kaset test yaptım farklı farklı markalarda negatif 1 tane erken gebelik testi yaptım o silik ama pozitif.! Bugün kan verdim sağlık ocağında da çıkmadı sonuçlar kafam baya karıştı acaba yemi de o yüzden kaset testlerde çıkmadı erken gebelikte çıktı diye kesin gözüyle bakıyorum ama bu artımed markası da çok yanlış çıkan olmuş regl göre 5/2 şuan gebelik