Duygu_52 Kızlar 7 haftalık hamileyim doğumumu özelde yapmayı düşünüyorum sezeryan doğum olucak ilki sezeryan olduğu için varmı İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz kadın doğum doktoru Birde özel sağlık sigortası hakkında bilgisi olan var mı doğum için düşünüyoruz da
Duygu_52 Nurellaaaaaaa1212 canım ilçe olarak başakşehir tarafındayım genel olarak bütün özel hastanelere uzağım ama fark etmez iyi bir doktor ve hastane olsun
ozzbsb Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama Beylikdüzü beykent üniversitesi hastanesi rabia yıldırım akbaş doktorum du. 1 ay önce dogum yaptım hastane ve doktorumdan çok memnundum herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim 🌸
Duygu_52 ozzbsb başakşehir tarafındayım canım Beylikdüzü’de epey uzak bana ama teşekkür ederim öneriniz için
Beyzanur12 ozzbsb hastane koşulları nasıldı acaba ? Doktor ilgili miydi bende rabia hanıma gitmek istiyorum ama hastane hakkında kimse bir şey yazmamış
Nurellaaaaaaa1212 Duygu_52 avcılar anadolu hastanesi Özcan karademir. Mükemmel bir doktor gerçekten. Sana biraz uzak olabilir ama cok pahalı bir hastane de değil güzel hizmet alıyorsun
Duygu_52 Nurellaaaaaaa1212 biraz uzak bana ama gidilebilir yine doğum fiyatları falan nasıl bi bilginiz var mı
Nurellaaaaaaa1212 Duygu_52 sezeryan 40 civarı olmalı diye hatırlıyorum canım normali bilmiyorum daha düşük de olabilir
Nutella- Bahçeşehir Liv hospitalda billur hanıma gidiyorum, 32 haftalığım, geçen fiyat sorduğumuzda bizim özel sağlık sigortamıza verdikleri fiyat normal 39 sezaryen 43 dediler, doktorumdan da memnunum
Duygu_52 Nutella- canım bu özel sağlık sigortası hamilelik süresince geçerli oluyor mu doğumu falan kapsıyor mu birde ücret ne kadar bende özel sağlık sigortası düşünüyorum
Nutella- Duygu_52 ben özel olarak yaptırmadım canım eşimin işinden dolayı bizim devamlı özel sağlık sigortamız var tüm ücretlerin %10 unu ödüyoruz, bu fiyat bizim sigortamıza özel SGK lılar için yanlış hatırlamıyorsam normal 55 bin sezaryen 60 demişlerdi
Duygu_52 Nurellaaaaaaa1212 teşekkür ederim canım sezeryan doğum olucak ilkide öyle olduğu için mecbur