Merveeeymeen Kizlar ben suan adetime gore 5 haftalik kana gore 3 haftalik hamile cikiyorum ve kan testimde kan seviyesi biraz dusuk çıktı benimle ayni sorunu yasayan var mi ben ilk cocugumdada yasadim gec hamile kalmisim onun icin haftalarim birbirine uyusmuyor. Suan daha hic hastaneye gitmedim biraz daha gelismesini beklicem sizde gitmelimiydim bi yanimdada suphe kaldi açıkcası
Tubammm Canım benimde düşük çıktı iki günde bir kan testi yaptırdım 56 idi ilk kan değerim sonra 190 400 1500 derken keseyi gördük zaten ultrason da şuan çok iyiyiz şükür sende korkma iki üç günde bir kan tahlili yap bakarsın duruma göre
Seda5892 Merveeeymeen önemli olan iki gün sonra iki kat artması kanı aynı yerlerde verin benim 10 çıkmıştı
Merveeeymeen Seda5892 saglik ocagina vermistim kani eger hastaneye gitmiyorsan gel 2 hafta sonra ver kani dedi bende hastaneye gidiyim 2 hafta bekledikten sonra diyorum . Kan artarmi artmaz mi bilmiyorum
Seda5892 Merveeeymeen bak ne yap biliyor Musun bugün git acilde kan ver sağlık ocağındaki ile farklı çıkabilir o yüzden korkma iki gün sonra yine aynı şekilde kan ver o zaman yükseldiğini göreceksin inşallah