Zeeyyneep 35 haftalık gebeyim son iki kontroldur bebek geriden geliyor diyor Dr tansiyonumdan dolayı yeterli beslenemiyormuş çok üzülüyorum 2.100 Gr şuan bebeğin kilo alması için vitamin kullansam hangisini kullanabilirim
Minnakpopus Zeeyyneep vitaminle değil besinlerle destekleyebilirsiniz. Muz çiğ badem ceviz sade ker kaşar peyniri avokado ve tabiki protein (kırmızı et ağırlıklı) tahin bunlar bebeğe sağlam sağlıklı kilo aldıran besinler
Bibebek_2kedi Zeeyyneep Elental 2 kullanabilirsiniz ben pek iştahlı biri değilim günde 2 öğün az az yerim kendimde baya zayıfım ama bebişim çok şükür haftasıyla uyumlu doktorum vitaminlerini aksatma yeterli dedi devit 3 kullanıyorum bide
academicmom Zeeyyneep Omega 3 takviyesi yazmıştı doktor bana, o baya iyi gelmişti ama doktorunuza sormadan kullanmayın tabii.
Miranne Laavinia benimde ilk bebeğim Usg de dr baktı zayıf. Maden suyu iç dedi. Saçma geldi kg için maden suyu. Ama günde iki tane içtim sonra gittiğimde kilosu artmış iyi Maden suyunu azalt dedi😂
Laavinia Miranne Yaa ilk kez duydum bunu iyi geldiğini biliyordum ama . Çok teşekkür ederim bu değerli bilgi için 🫶🏻 ben de hiç sevmem maden suyu ama 😂 daha kolay yolu uok mu acava içmenin 😂
Laavinia Miranne Tansiyonum düşük bu aralar dikkat ediyorum ama karadut alayım bence onu koyarım ben şu an 8 haftalığım yararı olur yine de değil mi
Miranne Laavinia bende 9 haftalığım ara ara içiyorum inşallah olur faydası. Kg konusunda olmasa dahi maden suyu faydalı