Bugraefekan Mrb dün doktora gittim Erzurumda prof ragip atakan al beni USG soktu olcunlerime tekrar baktı küçük bebek olacak kilosu boyu fazla bişey beklemeyin dedi ama dovn olabilir denmisti hayır dovn değil içiniz rahat olsun dedi bana doğumu kendisi yapacakmış 1 nisana gün verdi 3 hafta sonra yani 35 haftalık olunca bebek eğer hala gelismezse doğum tarihi değişir karar vercem dedi genetik bı durummuş bu ne yersen ye bebek kendisi küçükmus Allah'ım bebeğime güç kuvvet saglik versin inşallah doğduktan sonra gelişimi iyi olur Allahim tüm hastalara şifa versin çok çok üzgünüm ama elden bişey gelmiyor Allah'ın takdiri sadece çok savaşçı küçücük bebeğiyle bana tutanan oğlum olacak hayırlısıyla simdiden öğrenmiş hayata tutunmayı aslan oğlum
Bugraefekan Doktorum şuan geriden geldiğini ve küçük olacağını söyledi genlerle alakalı bu ne yersen ye kapasitesi belli minik dedi doğduktan sonra nasıl olur hiç konuşmadı kontrel altına aldı 3 hafta sonra bakacaz ölçümlerine doğum tarihi verdi ama değişebilir sonuca göre dedi