Aysunhaner Al al bitmiyor 😂😂 Kıyafetleri fazlasıyla hazır yıkandı ütülendi yerleştirildi battaniyeleri müslin bezlerimiz alez alt açma bornozu banyo ihtiyacları biberon emzik vs hazır hepsi ☺️ Mobilya beşik siparişimiz henüz gelmedi bekliyoruz Anne yanı beşik almıcaktım vazgeçtim alıcam şimdi Bebek arabası marka yüzünden geç kaldım ama sonunda karar verdim onuda önümüzdeki hafta gelmiş olur Kapı süsünü felan yaptım yastığını aldım sadece magnet ve çikolatası kaldı Kendim için eksiklerim kaldı Gecelik takımlarımı emzirme sütyeni emzirme atletleri ve göğüs pedlerimi aldım da Gümüş kapak- depent - korse almadım Birde almayacaktım ama kullan at alt açmaları çok tavsiye ediyorlar 40lı Özellikle hastane çantanıza bol koyun diyorlar onu da alıcam. Hastane çantamı hazırlamadım daha 😅 Mart 20sine zaman verdi doktor Mart başı bu eksiklerimi tamamlarım inşallah Hastane çantamı ozaman hazırlıcam zaten kendi geceliğime kadar yıkadım ütüledim 😇 Birde perşembe günü A101 e bebek eşyaları geliyor onlardan da birer adet alıcam ihtiyaç fazlası yedek olsun diye Çok uygun fiyatları kaçırmayım 😂
Sunam02 Ne güzel ya ama benim ilk gebeligim ne alacam cok kararsizim ablam da yanimda değil onun iki çocuğu var cok iyi bir anne ben eksik bisey alirim diye korkuyorum dogum cantasinda olmasi gerekenleri söyler misiniz lütfen bj de göğüs pedi ve göğüs ucu kremi nicin lazim
Purple Sunam02 anne icin: kalin ince 2 pijama takimi emzirme sutyeni 2 corap terlik sutyen kilot atlet hasta bezi ped parfum havlu tulbent patik (benim kisa geldgi icn koydum)
hasretakkus bişey sormak istiyorum ben bugun kntrlm vardı da 36 artı 3 günlük doktor 3 kilo 200 gram dedi acba normalmi cok kilolu olurda normal olmaz dusuncesi var kafamda
Aysears Merhaba Mart anneleri😊benimde tahimini 25 mart denildi . Her şeyimiz tamam. Bu başlıkta haberlerşmeyi hiç bıralmasak mart anneleri olarak ve motive edici bilgilendirmeler v.S yapsak . Sanırım hepimiz hazırlıkları tamamladık geriye kendimizi doğuma hazırlamamız kaldi. Bu sürecte ne yapıp ne ediyoruz paylaşsak güzel olmaz mı ? Doktorlarımızdan aldığımız bilgiler ya da eğitimlere gidenler varsa ....
Aysears Esgul_2019 ben biraz aceleciyim sanırım😌 aslında son ayı kendime bırakmak istedim,kafa olarak hazır olmak istiyorum. Doğum ani teslimiyet anı derler, umarım hepimiz mümkün olduğunca kısa sürede sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız
edashh Esgul_2019 herşeyini bu son 10 günde indirimden aldım hep e bebekten bi son odası kaldı allahın izniyle kendime daha yeni bişeyler alabildim🤭