Sibelemre Esgul_2019 kendim için evde vardı zaten kullsnmadiklarim kızım içinde geçen hafta aldim elbise filan tabi daha eksiklerimiz var ve daha yıkamadım hazırlamadım 10 gün sonra doktora gidicem gelince çantamı hazırlarım artik
Purple Esgul_2019 mart 17 gbi dogum dyo doktr yorgan kuvrt yastk carsaf havlu 5 takim elbse puset bebe cantasi hazr besik ve araba alincak iste elbseyi dogunca almayi dusunuyorum
Unver 25 mart sezeryan olucam dün herşeyi yıkadım astım. Bugün ütü ve yerleştirme var. Daha fazla agirlasmadan herşeyi hazır olsun diye düşündüm. Hem de kafam rahat olur.
Dmlaysun Esgul_2019 ikinci kızım canım cogu seyımız hazır ama kıyafet toplasan 10 takım hepsı bana az geldı gıbı zıbınları az daha alıncak bı ıkı penye batanıye falan alsam yeter zaten kendını toplayana kadar yaz oluyo o zaman ablasıyla cesıt cesıt alırım tokası falan bıde puset bebek arabası kaldı canım
ecrintosgeliyor Esgul_2019 doğumum 21 mart görünüyor Allahtan bişey olmazsa 🙏🏻 kıyafetler tamam yıkandı, ütülendi asıldı, hastane çantamız tamam, hediyeliklerimiz tamam 👌🏻 kızımızı bekliyoruz 🐰😍
SevgibiR Esgul_2019 11 Mart benimde ama gününde mi gelir acaba bilmiyoruz herşeyini aldik sanırım eksik çıkarsa da alırız doğunca bakalım
Msdenizkky Esgul_2019 sadece beşiği kaldı onu alacagım. Kıyafetler bez emzik biberon hersey hazır hastane için olan çanta ve alacaklarımda bitti 🙏🏻
ozzznur Normlde 25 mart doğum görünüyor ama 7 marta doğumun şeklini konuşcağız benim kızım yukarda duruyor göğüs kafesimin altında döner dedi 32 hafta da 34 olduk arada yan dönüyor ama daha dönmedi Benim hastane çantam hazır kıyafette çok fazla almadım 3-4 takım aldm 4 tane kdar 0-3 ay çıtçıtlı 6 aylık 5-6 tane çıtçıtlı 2 tane tulum eksik olursa zaten yakınlarda bebek mağzaları var beşik bebek arabası ve anakucağı aldım portbebeyi ablam verdi çok gerekli değil kullancağın 1 ay en fazla dedi şuan 34+3 üz