Altbyz Aslihan_adiguzel51 diaformin diye hem insülin direncini kırıyor sağlıklı yumurta olulturmak için
Altbyz Dry07_ inan bende günlerdir uyuyamıyorum sabahı sabah ediyorum yoruluyomda gün içinde ama uyuyamıyorum süt falan içiyom yok oda fayda etmiyor
Mariam1 Dry07_ umarım vardır canm ama herşeyi olabilir bende ayine Regl olurum Ağrım olur ama bazen once ağrıyor ama bı kere ilk hamilelikte 3 gün ağrıdı sonra Regl olmadim ama sepsi birbirine çok benziyor
Altbyz Dry07_ ahhhaa çıkmış işte kimyasalın kalan değerini göstermiyordur demi benim geçen 2’yi göstermişti sonra göstermemişti ama bence var günler hemen geçişin ya
Dry07_ etkafa yok aşkm şu days varya o herkese yalancı pozitif gösteriyormuş. Ben şuana kadar hiç yanılmadım bununla ama belli de olmaz. Haftaya çarşamba predictor le tekrar yapayım bakalım.
Dry07_ etkafa milleti yalancı çıkardığından beridir benimde inancım bitti 😂😂 yıkadım gitmedi ama güvenmiiimmm 😂😂
Dry07_ etkafa 14 ün de tekrar yapayım bı sefer predictor ile yapayım ona çok güveniyorum varsa var diyo yoksa yok
Dry07_ etkafa len iyi olsun bi zahmet 240 lira para mübarek 😂😂😂 altı üstü işiyecez senin üstüne ne bu havalar 😂😂