Bahargunesi canım romatoloji bölümünden anlayabiliyorsun ama ben üniversite ve şehir hastanelerine gittiğimde dusuklerimi hep söyledim. Doktorlar sağ olsun düşük yapabilecek hastalıklar için kan testleri yaptılar ama hep negatif çıktı, bizimle alakalı değil diyip gönderdiler. Ama genetik doktoru da ısrarla romatolojik bir sorunun var diyince özel muayenehanesi olan çok iyi bir doktora gittim. Meğer bende omurga romatizması varmış ve çok ilerlemeden kanda çıkmıyormuş zaten 🤷. Doktor ileri hasta olmadığım için Kortizol içermeyen bazı ilaçlar başladı, biraz da eliminasyon diyeti yaptım ve işe yaradı ☺️. Ben Ankara’dayim buradaysan doktor öneririm, yoksa yaşadığın sehirde iyi bir ramotolog bulup gerekirse bu örneği de vererek sorabilirsin. Bir yakınım bunları yaşamış diye ☺️. Şimdi romatizma ilaçlarına devam ediyorum, gebeliğe de uygunlar ve kan sulandırıcı iğne yapıyorum. Her şey yolunda şükür. Ben artık bebek konusundan vazgeçmiştim. Genetik doktoru ısrarla sende bir hastalık var ve geç bulursan ilerlemiş olacak dediği için öncelige kendi sağlığımı koyup inatla araştırdım. Sağlığım düzelince gebelik de normal oldu sanırım.