XBurcuburcu Merak ediyorum planlı ya da plansız doğuma giderken evden çıkarken neler giydiniz? Üstünüzde neler vardı. Ben 35+1 oldum ne alakaysa bu günlerde aklıma geliyor ne giycemde gitcem diye düşünüyorum en kolay nasıl olur acaba?
gokcekocyigiit XBurcuburcu kısmetse yine sezaryen olacağım, elbise giyerim, zaten hamilelikte çoğu zaman elbise giyiyorum 😅 rahat, pratik, hele sezaryen sonrası eve gelirken çok kurtarıcı.
MhysaTheGreat XBurcuburcu valla sabahtan sancım vardı siyah bi eşofman takımım var onu giydim gittim orda artık doğum yapacağım netleşince hastane kıyafeti verdiler alttan muayene vs için tamamen çıkarıyorsunuz zaten her şeyi. Çıkışta da pijama üstüne feraceyle çıktım 😂 ev zaten hastanenin karşısındaydı kayınvalideme geçtik ilk çıkışta yoğun bakıma süt bırakmak kolay oluyor falan diye. Böyle. Bir de yedek pijama en az 1 tane kesin alın kanama vs derken lazım oluyor
annesim220508 XBurcuburcu ayy bende ilk gebeliğimde bunu hiç düşünmedim yazdı gecelik vardı üzerimde ( elbise gibi ama fantezi giyimden değil gece uyurken giymiştim rahat olsun sıcak diye) sancım çok kötüydü üst değişmek aklıma gelmedi rezil gibi gecelikle dolandım hastane önünde ne sütyen vardı üstümde ne alt çamaşır o kadar rezildim ki annem bir yandan üstümü başımı kapamaya çalılıyor bir yandan ben kendimi yerlere atıyorum bunda da elbise giyicem ama daha düzgün olurum diye düşünüyorum
XBurcuburcu İkili takım mı alsam yeni kendime tiril tiril iyi olur mu elbise düşündüm ama bacaklar falan öyle görünsün istemiyorum biraz tüylendim🤭😅🤣
XBurcuburcu gokcekocyigiit uzun elbise bana hiç yakışmıyor ya dizimde bitenler iyi oluyor ama dediğim gibi bacak ve tüy durumları istemiyorum halimiz nasıl olur bilemiyoruz sonuçta😅
XBurcuburcu MhysaTheGreat aynen zaten hastanede çıkacak gitsi vs kalmıyor😅 eşofman takım iyi gibi geliyo hem rahat kimono takımlar gözüme çarpıyor🤭 kararsız kaldım
Duruli55 XBurcuburcu eee al bacım sende bacaklarını ağdaya falan git her zaman hazırlıklı bekleyin buysa tek elbise giymeme sebebin 😂
MhysaTheGreat XBurcuburcu elbise ile gitmek daha konforlu olabilir ama orda muayene ediyorlar açıklık vs direkt getirmezlerse önlüğü her seferinde pantolonu çıkarıyorsunuz falan ekstra iş. Bi de ben normal doğum yaptım sezaryen de dikiş vs olursa yine gecelik daha rahat olacaktır sanırım.
MervEslinArden XBurcuburcu Kızımın doğumu bir anda acil sezeryanla sonuçlandı bi alt üst takım vardı eşofman öyle girdim çıkarken de üstümdeki gecelikle çıktım valla o an onu düşünemezdim😁
Sevgikaya1525 XBurcuburcu yani hastane için 3 takım pijama takımı aldım yanıma ama ilk doğumda pantolon tunik gittim 😂altı soydular üst tek kaldı doğumdan sonra pijamalarımı giydim bunda da öyle yapcm glba
Mor-kelebek XBurcuburcu benimde ilki sezeryandı alt üst spor takım giydim giderken spor ayakkabı ama bir dönüşüm vardı zaten kendi arabamzla geliyorum diye pijama üstüne yelek terlikle gelmiştim 🤣🤭 o an çıkışta yeterki eve gideyim biran önce diye umursamadım 🤭
Hizliveofkeli İlk doğumum temmuzdaydı elbise sandalet terlik giyip gitmiştim. Onlarla da geri döndüm.
guneykeremsmom XBurcuburcu ilk doğumum kışındı uzun siyah bi elbise vardı üstümde ama rahattı, bundada siyah tişört elbise giymeyi düşünüyorum 35+5 im şuan
iremd-1798 XBurcuburcu kapalıyım bu yüzden uzun gömlek ve yazlık bol pantolon giymiştim ama sancım vardı çok gözüm görmedi kıyafet açıklık kontrolü sonrası altımı giymedim gömlek elbise gibi olmuştu çok rahattı🤭🤭😅
pol34 XBurcuburcu bacım ne giyersen giy zaten hepsini çıkartacaklar, önlük verecekler o yüzden hiç şunu giysem rahat eder miyim diye düşünme
ddefnos XBurcuburcu elbiseyle gitmistim sonra hastanede önlük veriyorlar zaten cikarkende pijamayla ciktim😅
Mizginnnmehmet XBurcuburcu mart ayıydı ikili bir takım giydim üstüne kürkümü saçımı at topuzu yapıp makyajımı yapıp parfümü sıkıp gitmiştim 😆🤣