MaviNur25 Eftelya_54 31 haftalıgım yatamadım kalktım valla 5 dk olduydu daha gideli şimdide adet sancısı gibi agrı girdi gelip duruyor gitmiyor napıcam bilmiyorum da gece gece
Eftelya_54 MaviNur25 bende 36+2 haftalığım benimde sabahtan beri bel ve kasık ağrım var Bekliyorum sıklaşır ve zorlanmaya devam edersem acile gideceğim sende ağrılarının düzenini kontrol et henüz erken ama ne olur ne olmaz
MaviNur25 firstmama evet ilk hamilelikte yaşadım ya 36-37ydim gülmekten mutfakta halıya bütün çişi indirdiydim sonra korkudan suyum geldi zannettik tabi de problem olmadıydı şükür😂😂
MaviNur25 Eftelya_54 çok can yakıcı derecede değil şükür ama yinede tedirginim tabi uyuyamıyorum da zaten boş boş oturuyorum valla bir şey olucak diye rabbim sizinde yardımcınız olsun
Nurkry MaviNur25 bende 19 haftalığım sık çıkıyorum ama özellikle ayakta olduğum zaman daha hızlı geliyor sanki , benimde vajinamda hafif bir ağrı var tedirgin etti uykum kaçtı rabbim sağlıkla vaktinde kıcağımıza almayı nasip etsin
MaviNur25 Nurkry yerleşme pozisyon agrılarıdır o daha küçüksünüz sizde korkmayın inşallah 9 aylık bi sürec işte sürekli tedirginlik korku hepsi bi arada doğunca da ayrı şeyler cıkıyor ortayaa 🤷🏼♀️🤷🏼♀️