Pinareslem_16 Bugün hastaneye gittim Beta HCG 104720.30 çıktı ama doktor ultrason ile bakmadı. Sonuçlar bile akşam çıktı ben birşey anlamadım hamilelik var görünüyor sanırım
Pinareslem_16 Zge12 25 Mart bilmiyorum sonuç çıkmamış yarın tekrar gelin dediler ama bugün gidemiyorum maalesef
Zge12 Pinareslem_16 son adet tarihi baz alınıyor canım ona görede 6 haftalık hamile gözüküyorsun ultrasondan baksaydı büyük ihtimal keseyi görürdü neden bakmadı onu anlayamadım
Pembe_bulut Ben devlette ne zaman gitsem ilk yaptıkları şey ultrason ile muayene oluyor nasıl olur da muayene etmez.
Pinareslem_16 Pembe_bulut Kızım da gittiğim zaman idrar testi yaptım çift çizgi çıktı dedim tamam bir de ultrasonla bakalım dediler baktılar. Bunda önce kan sonucu çıksın sonra muayeneye alırız dediler ama kan sonucu o gün çıkmadı ertesi günü gelin dediler
Kerime-32 Merhaba benim kan değeri beta 12.509.71 IU/L çıktı hamilemiyim kaç haftalıktır daha gitmedim doktora
mrp2023 Pinareslem_16 yine şaşırtmadılar 😅 özele gitseniz direkt muayene ederlerdi devlet hastanesinde denk gelmek lazım demekki doktoruna
Kerime-32 Dyguuu59 ya bu 2 hamileligim ama bu çok farklı mide bulantısı hiç geçmiyor sürekli kusma ağrı var ilk bunları hiç yaşamadım normal midir işler den dolayı bi türlü hastaneye gidemedim normal dir diye
momBg Dyguuu59 canım kaç haftalıktı 100 değerle öğrendiğin zaman birde nasıl ilerledi değerin kaç günde bir kan verdin acaba🎀🎀🌺🌺🌺