Eylemmm1655 aman aman yat sürekli. Aynı haftalardayız erken doğum riskinden acil serkilaj bile oldum ben 22. Haftam da ona rağmen bu kasılmalar geçmedi hatta şiddetlenerek arttı. Nst ye sokmadı beni en son gittiğimde bakmıcam hiç dedi 28. Haftanda gel bakalım duruma ona göre yol izleyelim dedi. Progestan kullanıyorum iki kere hatta yetmezse kendin bak duruma göre 3e çıkartabilirsin dedi. Bu kasılmalar için magnezyumu günde ikiye çıkarttı bunlar beni biraz rahatlattı ama biraz fazla ayakta dursam sizin gibi oluyorum bi anda suyum boşalacakmış gibi hissediyorum o yüzden hemen yatıyorum. Umarım verdiği ilaç iyi gelir size de. 28 hafta kritik onu atlatınca sorun yok dedi bana ne yap et 28 i doldur. Tuvalete kalk sadece. Rahatlatıcı müzik dinle stresten uzak dur kendini sakinleştir. Sürekli kasılmaları dinledikçe insan panik oluyo, panik oldukça stres oluyo bu bi döngü çocuk da stres oldukça daha da kasılıyor. Meditasyon müziği falan dinle sakinleş kötü şeyler getirme aklına bi sonraki doktor randevusuna kadar. Sağlıkla alacaksın kucağına hiç merak etme. 🙏