Kızlar ben yavaştan kaçar çünkü 16362926982638 gündür beklediğim an geldi ve doğurdum şimdilik de iyiyiz şükür.
- Öncelikle burada bir gebenin duasını aldım ertesi günü doğurdum hesap ismi zeyzeyzeyzey diye gidiyor kendisine çok dua ediyorum 🥰
Sonra süreç-> Su gelmesini idrar sanıp anlamamak, idrarın 3 saat içerisinde kaçıp kaçıp durması.
En son biraz bir ağrıyla kaçınca bu su herhalde diyip hastaneye gitmek doktor da gel artık sudur dedi.
Sonraaa sevinçten uçuş çünkü ilk çocuğumda doğum berbattı, sancı berbattı. Şimdi ise mükommeldi gittiğimde 3 cm açıklık vardı ve sancım %70 i görüyordu. Hocam da demişti 3-4 olunca bağlayacağız epidurale. Kafam rahat diyordum ki oh mis.
Sancı tanımım: O kadar hafifti ki koluma takılan damar yolu ve belime yapılan epidural iğnesi daha çok canımı acıttı. Boyutu düşünün. Küçücük.
Ben dans mans ediyordum sevinçten. Böyle güzelce açılacak diye.
Suni verdiler aynı zamanda. Çünkü hızlı açılmasını istediler herhalde.
4 cmde ebe kontrol ederken önceden ameliyat olduğum kist yerime geldi eli.
Sonra o acıyı hissetmemle sancıyı hissettim. Evet çok zordu yine, evet yine hayatı sorguladım, yine çılgıncaydı. Eşim olmasa napardım. Kıvranışlar şu bu.
Ebe diyor ki kaka hissin yok mu diyorum yok ameliyat acım var diyorum. Dayan alıcaz doğuma 15dkya dedi. Öyle de oldu.
3-4 ıkınma, 2 dikiş (sarkma toplamak için)
0 epizyo .
Eğer ki benim önceki ameliyatım olmasa ben bu çocuğu kaydıraktan kaydırır gibi doğururdum.
2 saat çektim diyebilirim sadece.
Doğum hikayem kendimce kısmen pozitif çünkü ikinci doğum. İyiyiz şükür, doğum sonrası acılar ağrılar var. Maşallah
Böyle bir veda mektubu. Kendinize iyi bakın. Darısı başınıza.
Tavsiye: Doğuma olabildiğince kalabalık gidin; karı koca tek başınıza gitmeyin😂
SÜRÜNDÜRDÜN YARABBİM AMA BU SEFER GISACIKTI. Kalpler kalpler.