ikimelekannesi2224 Mervekkib_ merhabalar yalan söylemiycem bana göre çok kötüydü başkada bişey demiyorum sağlıklı doğumlar diliyorum herkese ❤️
ilkdefaanne Bana da fena vuruyor yalancı sancı ama bugğn nst de maksimum 46 çıktı anlayamadım bu az hali mi şimdi :)
Mervekkib_ okuyananneeeee inşallah daha 31.haftadayım hamilelik boyunca hep hareketliysim ama son zamanlarda aşırı uyku hali var
Mervekkib_ EbCey bende bilmiyordum bir anda böyle sancı yaşayınca şok oldum araştırdım umarım doğuma kadar bir daha olmaz ama dediğiniz gibi gerçekten süreç herkeste çok farklı
ilkdefaanne Mervekkib_ 37+5 oldum bugün ama doktor bi hafta sonrasına randevu verdi. Hala çok varmış gibi davranıyor açıkçası
Ceiydda deletedmom7263 aynı durumdayız bugün 1 saat 2 saat kadar düzenli 5 10 dkda bir gelen sancilarim oldu şimdi geçti hiçbir şeyim yok turp gibiyim bebek gelmeyecek bu gidişle ya
deletedmom7263 Ceiydda yapmadigim sey de kalmadi, önerilen her seyi yaptim. Her gun egilerek yer siliyorum yuruyus merdiven hurma vs. Gelmiyor pes ettim yani ne zaman keyif edip gelirse artik. Suni sanci istemiyorum o yuzden kendi kendine gelsin istemiyordum:((
Ceiydda deletedmom7263 hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kolayca güzelce dogururuz vakti geldiginde yine de egzersize devam et çok zorlamadan kendini bence doğum anında yardımı olcak ben öyle hissediyorum inşallah yani🤲🤲🥹
Mervekkib_ deletedmom7263 Bazen akılıa bırakmak en iyisi son zamanlarda insan ne kadar bunalsa da ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor bebiş🥰
Minyonannecik Mervekkib_ yok valla sık sık vurursa doğum başlar dedi bugün çok fena vajinama bıçak saplanıyor sanki bebek toplanıp duruyor ama 2 saatte bir geliyo az kaldı sanırım
Mervekkib_ Minyonannecik böyle şeyleri görünce ben heyecanlanıyorum 🥹 doğurursan haber ver merak ettim
Mervekkib_ Minyonannecik 😂 seninki aceleci görünüyor, bende eşimde sabırsızız bizden çıkacak olanın son ana kadar bekeleyeceğini zannetmiyorum hahshshs
Minyonannecik Mervekkib_ evet yaa biraz aceleciler neden böyle anlamıyorum kimisi 42 haftayı bekliyor