Gami98 Kızlar kızıma bi isim koydum bir de gizli bir isim koymak istiyorum , kardeşimin adını gizli isim olarak koymak istiyorum ama enerjisel açıdan vs bir sıkıntısı var mıdır ? Fikirlerinize ihtiyacım var 💕
Kleopatraa Gami98 Enerji olarak bilmiyorum ama geçenlerde karşıma bir video çıktı çocuğunuzun kimsenin bilmediği bir ismi daha olsun diye. Allah korusun ilerleyen zamanlarda büyü falan yapılma durumunda tutmasın diye konulması çok iyiymiş.. Bunu sonra bir kaç kişiden daha öğrendim maalesef öyle kötü niyetli insanlar olduğunu düşününce çok mantıklı geldi bana da .
Serife5712 Gami98 enerjiyi bilmem ama kimsenin bilmediği senin eşinin ve ismi okuyacak kişinin bilmesi yeterli bende yaptım oğluma kızımada yapacağım bende inanırım bmyle şeylere
Gami98 Kleopatraa evet ben de o yüzden koyacağım , dini bi isim de olabilir aslında ama kardeşimin ismini koymak daha baskın geliyor
Gami98 Serife5712 evet haklısınız , sizce dini bi isim koymak şart mı? Bir tanıdığım dini olmasına gerek yok güzel anlamlı isim olmasına gerek gar dedi kendisi de din öğretmeni
Serife5712 Gami98 aslında pek anlamam yani araştırmadım buradaki maksat kimsenin bilmediği bir ismi olması diye biliyorum. Ama bir dim öğretmeni dediyse doğrudur o halde 👍