Evremk Zambak-12 olsun normal veya sezaryen farketmez. Yeter ki her şey yolunda olsun. Bebekte bizde iyi olalım 🙏🏼
Zambak-12 Evremk aynen öyle yine de herkesin bir isteği vardır dediğiniz gibi sağlıklı olsun da Bebek’te bizde gerisi hallolur artık
Zambak-12 anneoluyorumm13 anladım o zaman onunki farklı bir durum rahimin içerisine yerleşmiş olabilir
Ezgiii93 Benim de myomum var en son detaylı ultrasonda 7.5 cm di şuan 28+4 haftalığım dünden beri ağrım var sağ kaşığımda hoca miyımdan dolayı dedi bu şekilde ağrısı olan var mı bide ne kadar sürdü ağrınız lütfen yardımcı olun kızlar
semamelek benim de miuomlarim var 6 haftaliyiz birisi dogum kanalı kapatıyor 7.5 mm diğeri de kesenin yanında 3.5 mm kürtaj önerdiler devam etmeye karar verdik şimdiden ağrılar zorluyor sezaryanla dogum yapacam doğumdan sonra miyonlari alırız dediler
Zambak-12 semamelek doğumdan sonra ıyılesınce tekrar ameliyat olmak gerekiyormuş baya sezeryan gibi çünkü benım myomlarım büyümüş biri pırtokal buyukugunde dedı doktorum
semamelek çok geçmiş olsun doğumdan 3 ay sonra ameliyat olabiliyormussuk ama ben bebeğimi kaybettim 😥stres yapmayın doktorunuzun dinleyin
Zambak-12 semamelek çok gecmıs olsun benım de bir düşüğüm var üzülmeyin diyemem üzücü bir durum yaşadım her şeyin başı sağlık sonra Allah en guzelını nasip eder ınsallah ben de riskliyim sağ Salim her gün sağlıklı bir sekılde dogurmayı istiyorum