Dilek1001ae Merhaba 23 +5 gunluk hamileyim. Bacak aramda ozellikle vajina kemigimde cok yogun agri var. Sol bacakgimi inanilmaz etkiliyo ayagimi kaldiramiyorum kontrolüme de var biraz bu durumu yasayan yada bilgisi olan varmi ?
umutluanneadayi Dilek1001ae aynısını yaşadım magnezyum takviyesi alın bebek büyüdükçe baskı yaptığı için oluyormuş geçmiş olsun canım
Asyasel1720 Dilek1001ae merhaba benimde aynı şekilde oluyor batma gibi rahatsız edici bir durum bende doktora söyledim magnezyum verdi bana biraz iyi geldi
Dilek1001ae umutluanneadayi teşekkür ederim bu 3. Gebeligim ilk iki kizimda boyle bi sorun yasamadim bu sefer erkek ve ilk defa yaşıyorum normalmi degilmi anlayamadim
umutluanneadayi Dilek1001ae kız erkek fark etmiyor benim kız oluyor yani normal dedi bazen ayağımı yerden kaldıramayıp sürü düğümü bilirim 🙃
Nesli006 Dilek1001ae benimde aynı ya. İlki kizdi böyle bişey yoktu bu erkek . Tarif ettiğiniz herseyi birebir yasiyorum. Bugün kendime magnezyum yazdrttm otrup aglycm o derece dayanmiom artk
Dilek1001ae Asyasel1720 gecmis olsun 💐 haftaya kontrolüm var banada veririler inşallah cunku gun icinde bayagi zor oluyo
umutluanneadayi Dilek1001ae günlük sade soda için valla şuan bile ağrıyor benim son günlerim Rabbim sizin yardımcınız olsun🥲🙃