Mlkcan Kızlar merhaba biraz önce doktordan geldim kanımda mikrop çıkmıştı ilaç kullandım ilacım bitmişti yine Kan istedi doktor beta’ya da bakmak istedi o bir saat sonra çıkacak diğerleri Pazartesi günü. 23 yaşındayım ve 40 kiloyum yumurtlayamıyorsun dedi doktor çok üzgünüm inşallah rabbim bana da bi evlat nasip eder dua edin nolur tahlillerim temiz çıksın 😔🙏🏼
Ckyert Mlkcan zayiflikta problem oluyor bazen troitlerden kaynaklı mi zayifsiniz yoksa çok yemek mi yemiyorsunuz
Mlkcan Asyayanc_18 kurban olurum ya yorumun samimiyeti kalp+ben ❤️❤️❤️ Pazartesi tahlil sonuçlarımdan sonra denicem o kürü canım saraçoğlundan da duydum baya yararlıymış 🙏🏼
Asyayanc_18 Mlkcan Ayyyy canımın içi ♥️ Benim yumurtalarımın değeri normalmiş bende yükseltebilmek için sadece 2 hafta yaptım bu ay hamileyim kuzum ne olur aksatma öpüyorum 💕💕😘
Mz93 Benimde yumurtam büyümüyordu soğan kürü ve bol bol incir yedim elimden geldiğince ilk denememde gebe kaldım çok şükür Rabbimin izniyle... birde hayıt tohumu suyu içtim internette araştır ordan bulmuştum zaten saracoglunun sitesinde yazıyo
Mlkcan Asyayanc_18 allah razı olsun canımmmmm denicem bu ay inşallah 🙏🏼 Rabbim bebeğini eşine ve sana bağışlasın kucağına aldığın günü görmeyi nasip etsin öpüyorum ❤️❤️