Esilaaya zynpknt 38+4 bugün nstde hafif sancı çıktı bide arada tutan yalancı sancılar o kadar Bi an önce gelsin istiyorum :)) bide suyun fazla dedi korkuyorum da açıkçası.
fdmoksz33 55Ozge55 aynıyız tam 38 dk sonra 40 haftalık olacak ve tık yok sanieim.kanala girdi vajinamda baskı çok hissettyom sürekli tuvaletim geliyor onunda dışında sancı.faln birşey yok henüz sağlıkla doğsalardi. 🥰
Bussrra Hafta 4cm açılma ve hala bekliyoruz. Bebek 4kilo oldu artık beklemek istemiyorum, hareket edemiyorum 🥹
Gulsahs Tam 39 haftalığım 2 saat önce sümüksü bir akıntı geldi yarım saat önce de geldi ara ara vajinada baskı ve kasıklarda hafif ağrı kalça da hissediyorum ama gelen giden yok şu anlık kim hanımı bekliyoruz😅
Gulsahs zynpknt şuan yoğun bir kalça ağrısı yaşıyorum yürümekte zorlanıyorum kasıklarım da ağrıyor gece doğurmam herhalde 😂
Gulsahs zynpknt sabah doğurayım ya doktorum gece gelmiyor başka birine doğum yaptırmak istemiyorum bu sümüksü akıntı devam ediyor vajinal bölgeden kalçama komple ağrı vurıyor bebek de hareketlenmeye başladı korkmalı mıyım sizce🥹
zynpknt Gulsahs süresini takip edin sıklığı düşerse gidin bencee en azından 10 dakkada bire düşünce falan