nermin2311 8+4 hamileyim 2 haftadır kabızlıkdan mahvoldum.Şişkinlik,gaz sancısı bitiriyor beni.Ne yapsam geçer kızlar? Mahvoldum resmen doktora söyledim normal dedi.Düşük riskim olduğu içinde ıkınmak izin vermiyor doktor
Dnzslr nermin2311 merhaba sabah aç karnına kuru kayısı yemeyi deneyin iyi geliyor.şuan alıp bi kaç tane tüketin A101de satılıyor.bendede o sorun vardı düşük riskim olduğu ben kullandımhalde hemen etki gösterdi
Beyzadrs nermin2311 kuru kayısı bana hiç yaramadı ama aktardaki doğal kara kuru erik öyle iyi geldi ki burda önerdiğim çoğu kişide duacım olmuştur 😅 sabahları kara kuru eriği biraz sıcak suda bekletiyorum hem ılık olarak onu içiyorum hem de tanelerini yiyorum bol bol tabi bazen garanti olur diye kuru kayısı da dahil ettim. Ama bana çok iyi geldi ve kurtarıcım oldu bence bir deneyin
bilgemomy Beyzadrs bende kayısı yapmaya başladım dediğimiz eriği de aynı şekilde yapıyorum ben zeytinyağ da tüketiyorum o şekilde çıktım şükür ama her zaman da tuvalet durumu olmuyor acaba çok lifli besleniyorum sulu yiyorum yemek de oldukça ondan mı siz de de böyle bi durum var mı her gün düzenli çıkmak da önemli sanırım tuvalete
Beyzadrs bilgemomy benim çok düzenli değildi ancak bu erik vs ile oluyordu sonra doktoruma söyledim magnezyum başlattı o çok iyi geldi sonrasında demir ilacına da başlayınca düzene girdi onlar sayesinde