okuyananneeeee Haftaya gireceğim ve 2 haftadır bu şekilde ve inanın sürekli iç çamaşırı değiştirsem de geçmiyor . Cuma kontrol var ama alttan muane hiç olmadım doktora söylemeye korkuyorum muane ederse diye mantar enfeksiyonu yazıyor Google de da tedavisi ne olabilir
Efcmm okuyananneeeee korkma canım neden korkacaksın söyle doktoruna çekinme bebek için zararı olur belki bilemeyiz doğumuna az kalmış tedavi başlasın ilaçsız geçmez alttan muayene de inan hiç hissetmiyorsun temizlen git doktorla ilişki daha çok acıtıyor düşün yani korkacak çekinecek bir durum değil
Girlmama okuyananneeeee vajinal dogum olursa bebek icin sıkıntı olur mantar varsa ki vajinal muayene her halde olacaksiniz aculma var mi bakacaklar ya da vajinal doguma uygun musunuz diye bakacaklar yani korkunun ecele faydasi olmuyor saniyelik bir aci belki muayene etmeden sikayetine gore direkt tedaviye baslicak soyle sen doktoruna
okuyananneeeee Ecekcln peki alttan muane etti mi ? Ya benim doktorum dünya tatlısı ama ilk doğumumda biraz travmatik şeyler yaşamıştım bu muane konusunda acayip derecede geriliyorum
Esseraa22 @okuyananneeeee büyük ihtimal mantar zaten söyleyin fitil verir doğum olmadan tedavinizi olursunuz çok geçmiş olsun
Munisett 2 haftadır niye bekliyorsunuz ki enfeksiyon bu mantar keske basladıgında gitseydınız ilacla tedavisi var korkulcak utanılcak brşey degil
okuyananneeeee Munisett 2 hafta bir kontrole gidiyorum, bu cuma kontrol günüm işte bu gittiğimde söylesem mi diye
okuyananneeeee Girlmama sezeryan olacak doğumum ve 2. Gebeliğim. İlkin de güzel şeyler yaşamadım geriliyorum
Dolunay21 Bende de vardı, bayaa araştırdım geçirmek için. En son tatlıyı bırakıp suyu arttırdım geçti. Tatlı anında çoğaltıyor.
Ecekcln okuyananneeeee evet iç çamaşırım da lekeler vardı görmesin diye dikkatli çıkardım iç çamaşırıma bakmak istedi lekeleri görünce akıntının utandım utanılıcak birşey olmadığını söyledi alttan muayene yaptı
Munisett okuyananneeeee söyle söyle bunun icin alttan bakmıyorlar idrar tahlili alır antibiyotik flan veriri
okuyananneeeee Ecekcln yok benim yeşilimsi değil ama şeffaf beyaz oluyordu sonradan böyle sarı tabakalamış halde oluyor çamaşırımda öyle yoğun akıntım da değil ama olunca öyle oluyor
dila-54plt okuyananneeeee Bende aynı sorunları yaşıyorım eğer doktora söylemezsen vajinal doğumda sıkıntı yaşanabileceğini söyledi doktor
okuyananneeeee dila-54plt vajinal doğumum imkansız zaten sezeryan olacağım ama ev içinde bile çok afedersiniz değiştiriyorum ama olunca kötü koku geliyor kendi kendime rahatsız oluyorum
okuyananneeeee dila-54plt doktor kesinlikle gün ped kullanma demişti yani gebelik öncesi de . Vajina yapısını bozuyor hava alması gerekli diye de