Seymaaa05 Kızlar 33+5 im hastane çantasını hazırladım . Rica etsem eksik var mı bakar mısınız ? Bebek için hemşireye verilecekler : Alt üst takım şapka eldiven bez battaniye Bebek için ekstralar 2 müslin battaniye 1 tane pamuklu battaniye 2 tane takım Çıkış için tulum 4 tane çorap 2 tane eldiven Temizleme pamuğu pişik kremi 20 adet bez 3 adet alt açma örtüsü Kendim için 1 tane sabahlıklı elbise 2 pijama takımı Depend, lohusa külodu 5 tane 2 tane emzirme sütyeni 1 tane emzirme atleti 2 çorap 2 yazma Göğüs ucu kremi ,süt sağma makinesi,gümüş kapak bide silikon göğüs ucu Terlik Eklemem gereken bisey var mı
Nilayy95 Seymaaa05 sezaryen olacaksın bitten çikolata ile granül kahve alın. Kompostonuzu hazırlayın. Doğum sonrası kıyafet koyun. Havlu koyun ne olur ne olmaz
bikbikbikaak Bence 1 takım daha alın bebek için, biz 3 takımı bitirdik biraz daha kalsaydım eve dönüp alacaktı eşim. Ağız mendili de kullanılıyor. Sezaryen olacaksanız gece pedi de alın yanınıza. Başka da bi şeye ihtiyacım olmadı galiba
Seymaaa05 bikbikbikaak Aa tamam 1 takım daha ekleyeyim 🩷 teşekkür ederim ağız mendili koydum 10 a yakın yazmayı unutmuşum🥰