Slmcnmyeniben merhaba canım iyiki postunu açtım ben geçen sene haziranda evlendim korumasız bi ilişkimde kaza yaşadık neyse eşim biraz cahil o ay hamile kalmayınca sende bişey mi var doktora gidelim dedi( abim tüm bebek tedavisi görüyor , annemin 5 sene çocuğu olmamış falan bunlardan yola çıkarak benimde sorunumun olduğunu düşündü) bende olur gidelim dedim normalde zaten 1 sene çocuk düşünmüyorduk hani böyle bi durum varsada erken tanı tedavi olsun diye gittik dediğiniz gibi yaşlıca bir doktor içeri girdim olayı anlattım normalde her sene düzenli kontrollere gittiğimi evlilik sebebiyle bu sene ilk kez geldiğimi dedim kaza ilişkiyide anlattım direk bana bu kiloyla asla çocuk sahibi olamazsın geç yat bakayım dedim dediğiniz gibi ultrasonu bir iki saniye tuttu kaldırdı direk net bir şekilde “ senin asla çocuğun olamaz , pcossun ( daha önceki hiç bi muayenemde bana bu denmedi ve zaten pcoslu birinin gösterdiği hiç bi durumda bende yok ) çocuk düşündüğünde gel tedavi edelim en az 6 ay geçmesi lazım ve kilo vereceksin “ dedi ben şok normalde takipli olduğum doktorum başka bu ilk kez evime yakın diye gittiğim biriydi ağlaya ağlaya çıktım ordan eşim teselli etti bişey olmaz tedavi olursun dedi ben inat ettim yok bu adam dinlemedi beni bile pcos ne biliyorum ben önceki doktorum neden demedi bunu ben asıl doktoruma gidicem dedim ona randevu aldım aşk kadın resmen doktorum bayılıyorum ona gittim böyle böyle anlattım o doktoruda anlattım bana net bi dille konuştuğunu direk bana pcoslularda oluşan durumlarla alakalı bende var mı yok mu diye bir kaç soru sordu hem alttan hem ultrasondan muayene etti “ kızım sen pcos felan değilsin adetin düzenli belirtin yok daha 4 aylık evlisin 6. Aydan sonra olmayınca biz bi durum var mı diye bakıyoruz sen canını sıkma o doktorun kötü anına denk gelmişsin heralde git 6 ay sonra gel hiç bi sorunun yok senin “ dedi kadına sarıldım ağlayarak çıktım ama mutluluktan resmen ve ne oldu biliyor musun ben bir sonraki ay gebe kaldım ve tedavisiz .. ( eşimle ben o adamın etkisinde nasıl olsa olmuyor rahatlığla doğru dürüst korunmuyorduk ve sonuç pozitif) şuan 30 haftalık gebeyim bebeğim çok şükür çok sağlıklı bende 65 gün kaldı doğumuma bebeğimi alıp “asla çocuğun olamaz senin” diyen doktorun gözüne sokmaya götürcem inşallah biraz uzun oldu hakkını helal et ama yaşadıklarımı yaşamışsın ve seni öyle iyi anlıyorum ki keşke biride bana çıkıp böyle anlatsa derdim o ikinci doktoruma gidene kadar yaşadıklarımı bir ben bi Allah biliyor çünkü ..lütfen o doktorda tek kalma başka doktorlarada git iki üç dört fark etmez birinin lafıyla kendini üzme en büyük kanıtı benim olayım olsun sana 🤲🏻🫶🏻