Sedauykucu Merhaba anneler 2 gündür başım korkınc zonklamalı ağrıyor. 4-5 saatte bir parol içiyorum ama fayda etmiyor. Yasayan var mı napıyorsunuz?
Dlrcan1 Sedauykucu bende 2 gundur asiri bas agrisi cekiyorum ne yapsam fayda etmedi bugun telefondan televizyondan tamamen uzak durdum dinlendim goz bandi taktim karanlikta yattim saatlerce oyle biraz iyi geldi tavsiye ederim. Tansiyonunuza da baktirmanizi oneririm
Serom Sedauykucu kac haftaliksiniz? Bende mahvoldumm hicbisey kullanmiyorum ve kizim hastaydi ondan da hastalik gecti mahvoldum
bikbikbikaak Soğuk jellerden yapıştırıyordum alnıma, bi de migren taşı iyi geliyordu, olabildiğince karanlıkta oturuyordum
Sedauykucu bikbikbikaak migren taşı denedim soğuk suyla yıkadım ne yapsam kar ermedi. Soğuk jel eczanede mi satılıyor onu duymamıştım
Sedauykucu Dlrcan1 tansiyonum normal nabzım yüksek çıktı kafa damarlarım zonklarken acıyor artık basınçlı bi ağrı nabzımı o etkiledi herhalde
Sedauykucu Serom 13 hafta. Oglumda da bu migren ağrıları çok zordu ilk trimester da bunda da öyle. Size de çok geçmiş olsun