yeni_anne2 tahamommy siyah perde varmis ondan sıparıs edeyim birde güneş geçirmeyen birde onu deneyelim 😅
10gamze yeni_anne2 keşke fotosu var yükleyebilsem geçen geçti elime daha 😁😄elini kolunu sar hafif müslin örtüyle gözlerine örtüyü ört uyur demek istedim
yeni_anne2 10gamze maalesef bak akşam oldu karanlık oldu saatlerdir uyumayan aglayan sızlayan bebrk sankı hıc bısey olmamıs gıbıı uyudu şimdi direk karanlığı görür görmez
yeni_anne2 Yenibirisi evettt şimdi bakıyorum bende siparis edicem ışık geçirmez diyor bakalımm inşallah işe yarar
10gamze Yenibirisi benim yatak odasında var oda kar etmemişti😂🤣örtüyü örtüp alıştı zorla değişik değişik huyları var bazı bebişlerin
yeni_anne2 Nurgunay0 benimki gözünün onune birşeÿ gelse ciyak ciyak bağırıyor yeni doğan zamanında bazen sapka kayar gözüne girerdi hemen ağlardı bu yuzden şapka bille takamadım dogru düzgün gözüne kayıp giriyordu uyanıyor diye
bikbikbikaak yeni_anne2 benimki de öyle 🥹 bebek arabasıyla gidiyoduk üstünde puset örtüsü kapalı, bi anda ağlamaya başlıyodu uyuyan çocuk, bakıyodum gözü kapanmış 😂
yeni_anne2 bikbikbikaak boşuna demiyorum Allah bana sabir versin 😅 saatlerdir uyumayan bebrk karanlık olduğu akşam oldugu gibi uyudu sankı bütün gün uyumamak için direnen o degilmiş gibi ahhh ahh
bikbikbikaak yeni_anne2 yani şu an 5 aylık olan ama hala gün içinde hiç uyumayan bebek de var arkadaşımın. Bazıları gündüz uyumuyor maalesef 🥹 zor ama gece uyuyorsa bi yerde alışıyorsunuz sanırım
Merve-metin yeni_anne2 benim bebeğimde 3 aylık ne gece ne gündüz asla uyumuyor en uzun uykusu 45 dk atak haftasındaymış uykusuzluktan mahvoldum sürekli ağlıyor kolik bir bebek birde 13 gün sonra da iş başı yapacam Allah yardımcımız olsun inşallah 🙏🏻
yeni_anne2 Merve-metin çok zorr gerçekten öyle akşam olsun diye dua ediyorum resmen Bır ınsan gün agriyor sabah oluyor diye üzülür mü benn öyleyim işte Rabbım saglıklı sıhhatli büyütmeyi nasıp etsin ne diyelim Rabbım yardımcımız olsun 🌸🤲🤲
Alya05 yeni_anne2 bebeğin odasındaki cama aleminyom folya yapın. Bide siyah perde takın istediğiniz gibi olur
Nazo77 Bebeğim yaklaşık beş aylık ve bende aynı durumdan muzdaripim malesef Allah yardımcınız olsun perde almak tek çare sanırım…