sod1303 Kızlar merhaba pazar günü kanamaya dönen lekelenmem üzerine doktor progestan 200 mg başladı kanaman olurs günde 3 defa olmazsa 2 defa kullan demişti pazartesiden itibaren sabah akşam kullanıyorum ama yani hamilelik olmasa gerçekten insan bunu kendine yapmaz yapamaz öyle bi hale geliyorum ki ilacı alınca ayakta durmayı geçtim yatmak bile iyi gelmiyo o derece kötü yapıyo ilaç beni bide bugün yine başladı lekelenmem. Bugün 7+3 oldum bu arada. 3e çıkardım ilacı ama normal midir sizce bu şekilde hem ilacın bu şekilde etki yapması hem de ilaca rağmen lekelenmemin olması?
Canansrcm sod1303 canım bende baya kullandım son haftalara girdiğim için doktorum kesti ama ben sadece gece yatmadan önce fitil olarak yapıyordum ilk zamanlar evet zorluyo ama sonra alışıyorsun bende lekelenen olmamıştı bi doktoruna yine danış
Elisasu123 sod1303 Doktorunuza Sorun fitil olarak kullanabilirsiniz hem daha etkili hem uyku vermiyor
mavibahar sod1303 doktorunuza danışın ve fitil olarak kullanın. Yan etkisi yok denecek kadar az ve daha etkili.
Canansrcm Guzel_bebem benimkide öyleydi ama ben fitil olarak kullandım daha etkili rahim kısalığı vardı erken doğum riskine karşi kullandım
Happymombusra Canansrcm rahim ağzı kısalığınız ne kadardı acaba kaç haftalık iken başladınız prosgestana
faveylaa Canansrcm rahim kısalığı bende de var şuan durumunuz nedir ben 4 aylığım serviks 30 cıktı cok korkuyorum 🥲
mavibahar faveylaa önlem amaçlı serklaj olmalısınız bence. Bence dememin nedeni bende de vardı, çok araştırdım, kaybımda var ve snr ki 2 hamileliğim serklajlı. Eğer rahim ağzı yetmezliği varsa açılma aniden olur ve devam eder durdurulması güç..
[silindi] sod1303 doktorunuza söyleyin direk fitil olarak kullandırsın yutarak kullanmayın gerçekten insanı mahvediyo ilk oğlumda bi kere yutarak içmiştim bidaha asla içmem dedim doktor fitile çevirdi 2. Gebeliğimdede direk fitil olarak başladım
EmineAlty sod1303 Benimde oldu lekenmem kanamam ara ara 3 buçuk aya kadar devam etti korkuyla bu süreç boyunca sürekli kullandım düşük önlemek için veriyolar ağızdan alınca yan etkisi çok oluyo fitil olarakta kullanabilirsin benim doktorum hangisinde daha rahatsan öyle kullan demişti
Cerokk sod1303 korkma. 3 kere bardaktan boşalırcasına kıpkırmızı pıhtılı kanamam oldu. Progestan iğnesi ve hapı kullanmama rağmen. Ama hiçbiri düşüş değildi. Sadece işi bıraktım ve dinlendim. Suan 16. Haftamdayım. Çok şükür bitti. En son 13. Haftada kanamıştım tabi kanama sonrası lekelenme vs çok oldu. 2. Trimsterle beraber Herşey güzelleşti
Cicekliperde sod1303 önceki gebeliğimde çok uzun kullandım. Fitil gibi vajinadan da kullanabilirsin. Uyku hali, baş dönmesi, mide bulantısı yapıyor maalesef