LLavinya defnevedoruk bende de baskı ve ara sıra ağrı oldu böyle sert bi vuruş var gibi hissettim o döndüğü için oluyormuş zaten
Acelya11 Kelebek27_ kendiliğinden bir gün baktık benim göbeğim baya aşağı inmiş şaşırdık halbuki doktor kanalda dememişti karnımda yüksekti henüz o gecesine doğum oldu, sert sancılar başladı doğdu zaten çok sürmeden rahmim iğneleniyordu o gün
plajterligi Kelebek27_ doğum yaptığım gün ebe sağolsun kanala soktu😂 bu sefer umarım kendi azmiyle kanala girer henüz 26+2 daha çok var 🌸
Kelebek27_ LLavinya bende hurma yiyorum. Bugünde ananasa başladım 😂 cinsel birliktelikte öneriliyor. Birde günde 3 defa 10 squat dedi hemşirem 🤣
LLavinya Kelebek27_ ahududu yaprağı çayı da ekleyin listeye ben ona da başlıcam yan merdivene çıkıcam bi de 😂
plajterligi Kelebek27_ açılmam vardı 4cm sancım yoktu suni sancı verdiler, suyumu da açılma ilerledikten sonra patlattılar zaten sudan sonra baya hızlı gerçekleşiyor her şey, ama bu sefer tecrübeliyim evde beklemeyi planlıyorum 🌸☺️
Elifff2112 Kelebek27_ henuz doğmadı 39+1 2 cm açıklık var ama ne zaman gelir bilmiyorum ilk dogum olduğu için 40-41 bulur diyorlar ama bakalım
ozgeshbgnr Kelebek27_ ben de 37+1 deyim haftalardır baş aşağı ama kanala girmemiş daha sürekli bir baskı var
Kelebek27_ ozgeshbgnr tam olarak aynı durumdayız. Bugün ilk defa nst de yalancı sancım çıktı ona bile mutlu oldum 😅
LLavinya defnevedoruk 37’den itibaren bebek gelişimini tamamlamış oluyor zamanında doğum sayılıyor erken olmaz bence
Merve-metin Kelebek27_ 26.haftada kanala girmişti ben çalışıyordum çok yürüyüp merdiven çok in çık yapıyordum onun etkisi olabilir