Nuriay Varmı kızlar adet bitdi adetimin 7 ci günü böyle aşırı su gibi su renk sıvı geldi baya mendil koymuştum rengini kontrol etmek için yani baya islatdı acaba adet bitince yumurtlama ola biliyormu direk
yesildeniz_ Nuriay adetimin son günü benimde öyle olur hep. Hatta o gün akşama kadar sürekli çok miktarda su gibi akıntım olur bazen bir iki gün devam eder. Ama yumurtlamam 4-5 gün sonra oluyor. Adeti biter bitmez yumurtlama görenlerde var ama
-mavim- Nuriay canım ben geçen aylarda adetim bittiği gün yumurtlama akıntısı görmüştüm ve yumurtlama oldu hemen ertesi gün. Benm adetim fix 10 gün sürüyor ama o ay 12. Gün gibi yumurtlama görmüş oldum
MinaGamze3 Nuriay benim şubat 19 da reglim bitmişti yaklaşık bir ay sonra hamıle oldugumu ogrendım ultrasonda yumurtlama tarihim 22 şubat görünüyordu
Nuriay MinaGamze3 anladım canım ben yumurta geliştirici ilac kullandım bu ay çünki yumurtalarım taa atetimin başlamasına yakın buyuye biliyordu oda kalıtesiz yumurta oluyordu bu ay kullandım ama ovulasyon takip testi alamadım