Esra-kk Kızlar bu vajinal üzerindeki kemik ağrısı mahvetti bugün yuruyemiyorum 2 aydır cekiyordum ama bukadar şiddetli değildi yaşayan varmı 🥹nasıl geçecek
yasarceyda12 Esra-kk canım bendimde 29da başlamıştı resmen ordaki kemiğim ağrıyodu doktorumda normal bu kendini doğuma hazırlıyor vücut demişti
Bktakdmr Esra-kk aynı ağrıyı bende 25-26. Haftalardan beri çekiyorum şu an 30+3 teyim ve artarak devam etti ağrılar malesef. Doktorum çatı kemikleri açılmaya çalışıyor o yüzden ağrı normal yapabileceğimiz bir şey yok dedi artık geceleri yatakta dönerken bile acıyla dönüyorum. Zorlanıyorsan yürüyüş yapma zorlama kendini dedi ve magnezyum verdi ekstradan doktorum. Normal bir şey olduğunu bil sadece endişe etme ama geçmiyor ne yazık ki🙄
Esra-kk Gg5348 evet cnm ya haftam erken ve bn durumu 2 aydır cekiyorum ama doktor vajinal vâris diyor sadce gecmiyor
Ceren007 Esra-kk tek değilmişim çok sevindim ilk gebeligimde böyle birşey yaşamadım bu ne diyorum kendi kendime nasıl bir acı seni anlıyorum 🙏26 haftaligim bende bu hafta doktora gideceğim sorayım burayada yazarım eğer siz benden önce giderseniz siz yazın olur mu arkadaşlarin dediği olabilir ama doktora sormakta fayda var
Esra-kk Ceren007 bn kaç kere sordum cnm hep vajinal vâris dedi jel verdi ama gecmiyor bide magnezyum da kullanıyom
Ceren007 Esra-kk gerçekten mi Allah yardımcın olsun canım o zaman çoğu gitmis azı kalmış az daha sabredecez napalm zor bir süreç evet
Adaklc6 Geçmiş olsun 25 +1 bugün bende agrim çoğaldı belim bacaklarım bacak aram kasiklarim hep agrıyo bebekte baya hareketli hareketlerini tam alt karinda kaşıkların olduğu bölgede hissediyorum insallah normaldir yarın doktora gidicem sizde ihmal etmeyin
Almina09 Esra-kk bnde de vardı adım atamıyordum hareket edemiyordum doktor rahmin büyüdüğü için demişti. Tabi vitamin eksikliğide olur doktoruna danış zor Bi ağrı geçmiş olsun canım