Aylinn06 Eslem2112 artımed kuzum ama 4 gün önce yaptığımda hiçbir şey yoktu gölge dahi bugün tekrar yaptım hemen gölge çıktı gecikmemin 5. Günündeyim elimde şuan bir de erken gebelik testi var yapsam çıkar mı acaba
1tugii Aylinn06 ben çizgi göremedim birde karanlıkta çekmişsin eğer şüpheleniyorsan felan kan testi ver derim☺️
Siyahbeyaz_ Hatice_ozbay benim 2 gün kaldı adete beklemedeyim 😅testim hala gelmedi salı günü sipariş verdim ama. Yarın oğlumla gidebilirsem aile hekimine kan vericem bu ay bı umutluym gibi🤲🏼
Aylinn06 Siyahbeyaz_ inşallah kuşum yaa her ikisi de hemen gölgelik çizgi çıkardı yani eşim bile gördü olduğunu ama bilemiyorum ne kadar doğru :(
Hatice_ozbay Aylinn06 evet biraz bekledim çünkü bi de çıkmasa diye kan vermedim cumartesi günü tes yapcam bakalım ne çıkcak
Siyahbeyaz_ Aylinn06 bu zaman da testlere güven kalmadı kuzum ben bile sevinemiyorum çizgi çıkmasına rağmen😅gecikmeyi bekliyorum🥺inşallah gebeyizdir🤲🏼
Aylinn06 Siyahbeyaz_ inşallah kuzum ya adetimde 6 gün gecikme olunca bi ümitlendim sanki ama 10 gün gecikmeyi bekleyeceğim 🥲