retra işyerinde hamileyim diye uğramadığım mobbing kalmadı,yöneticiler işten çıkayım diye neler yaptılar 32ye kadar rapor aldım şimdi doğum iznine çıktım. 34teyim,annem lütfedip geldi. sıkılmasın diye borca girip TV aldım,hergün kardesimi arayıp ben burda çok sıkılıyorum diyo:) ay sonunda kuzenimin düğünü var ama net tarih belli değil 5gündür herkese ben düğüne gidemiyorum burda kalacak kimse yok diyo. kaynanamı arayıp sen gelmedin diye ben düğüne gidemiyorum demiş rezil oldum resmen. abimle yıllardır görüşmüyoruz,annemi arar aklına gelince. kulağımın dibinde ben hiç yokmuşum gibi konuştular söylemedi bile benim yanıma geldiğini abim napiyosun diyo iyi canım sarma çekti kendime sarma yapıyorum diyo sarmayı evde sıkılmasın diye çıkardım önüne meşgale olsun diye 10sene gece gündüz peşinde koştum annemin,günde 2-3işte çalıştım hastaydı ameliyatliydı ben baktım,okulu bıraktim,işlerden atıldım parasız kaldım neler neler ama onu iyileştirdim. şimdi evlenip uzağa geldim diye diğer çocukları kıymetli ben yokmuşum gibi davraniyo. hayatımın 10yilini çöpe attım aldığım sonuç bu hamile kaldığıma pişman oldum resmen kocam iyi biri olmasa aylardır çoktan kafayı yerdim ben