ogretmenanne3543 Kızlar aranızda pandora bileklik charm kullanan var mı memnun musunuz zamanla genişlediği söyleniyor klipsinin çabuk bozulup kaybolduğu söyleniyor
Sun10 ogretmenanne3543 iki tane var hiç çıkarmam 2 buçuk senedir bolarma çok az oluyor charm takınca ama kayda değer bişey değil. Kararma yapar yapmadı normal gümüş ama hiç çıkarmazsanız sorun olmaz takıp çıkarınca oluyor genelde sürekli
Coolmum ogretmenanne3543 bende 9 yıldır var 2tane hiç çıkarmam hiçte bişey olmadı charm çok takınca hafif açılıyor o da 1-2 cm anca
dunnobeck ogretmenanne3543 Ben de 5 charmlı kullanıyorum 2 sene olacak neredeyse. İlk aldığımdan beri biraz sarktı ama zaten bileğime tam gelecek şekilde almıştım. Ne kadar charm takarsanız o kadar ağırlaşıp sarkabilir ama kullanılmayacak düzeyde olmaz bence
mrp2023 ogretmenanne3543 memnunum hiç çıkartmıyorum 1.5 seneye yakındır kullanıyorum bollaşmadı cok fazla 1 harf charm var sadece üstünde
erikarpuz ogretmenanne3543 3 senedir kolumdan çıkarmıyorum charm taktıkça genişliyor gerçekten bu yüzden alırken tam bileğime oturan şekilde almıştım gümüş seviyorsanız gayet kullanışlı ben severek kullanıyorum ben hiç çıkarmadığım için 6-7 ayda bir karardığı için gümüş parlatma losyonuyla temizliyorum