Berlin Merhaba herkese 9.haftaya geldik en son geçen hafta gittim kontrole şuan da da çok merak ediyorum sağlıklı mı zaman geçmiyor.Mide bulantım çok fazlaydı 3 gündür bulantım da kesildi.Herkes böyle mi en son ne zaman gittiniz kontrollere 🌸
threebaby_mom Berlin yarın tam 10 haftalık oluyoruz yüzüm çok sivilcelendi bide kusma değil de hafif mide bulantısı vardı oda geçti artık kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum 6 haftalıkken gitmiştim cuma günü kontrolüm var
Minervabunny Berlin benim de böylee bulantım tamamen gitmedi ama azaldı baya zaten hiç çok şiddetli olmamıştı da en son geçen hafta cuma kontrole gitmiştim 9ken idrar yolu enfeksiyonum var diye 2-3 hafta sonra gelebilirsin dedi ama hep gitmek istiyorummm🥲 böyle başkalarının da bulantısı azalmış görünce rahatladım vallahi💞
cakirbebek Berlin ay bulantın geçti diye sevindim inşallah benimkide geçer hemen. 6 haftalıkken gittim 12 haftalıkken gidicem sonraki kontrol . 2 yaşında da bir kızım var bulantı olmasa iyi aslında şükür
Brna-34 Berlin 9+6′dan selamlar 😊 bugün kontrole gittim çok şükür herşey yolunda.Mide bulantılarım çok fazlaydı bi kaç gündür hafifledi koku hassasiyetim devam ediyor.Çok çabuk yoruluyorum sürekli yatmak istiyorum 😎
Berlin Minervabunny aa çok geçmiş olsun hafifledi mi peki enfeksiyon.Evet ben de öyle başkalarının yaşadıklarını da okuyunca rahatlıyorum insan bende mi bi gariplik var diyor 😅
threebaby_mom Berlin ben bugün gittim kontrole canım 10+2 göründü gelişimi güzel dedi 2 hafta sonra tarama testi için çağırdı inşallah görürse cinsiyeti de söyleyecekmiş heyecanla bekliyorum iki haftayı
Minervabunny Berlin geçti çok şükür teşekkür ederimmm🥰 Gerçekten göğüs hassasiyeti dışında pek bir şey kalmadı ama çoğumuzda böyle şeyler olabiliyor demek ki🥰
Berlin Hareketleri bir hissetsek belki bu kadar panik halinde olmayacağız şu an Allah korusun ters bir durum olsa belirti vermedikçe anlayamıyoruz
Ezgi3545 Karnınızın çıktığını hissediyor musunuz? Bi de göğüslerim mi büyüdü hassasiyetten mi bilemiyorum 😅
Berlin Ezgi3545 benim inanılmaz çıktı 5 aylık hamile gibiyim çok şişkinlik var hepsi gaz muhtemelen o yüzden anlayamıyorum ne kadar çıktığını 😀
Berlin cakirbebek çok büyük oranda hafifledi ya inşallah sizin de hafifler çocukla zor olur gerçekten
Eminedgds @Berlin aynı haftadayiz bende geçen hafta gittim ama devlet hastanesine gittim kalp atışıni dinletmedi ultrason fotoğrafida vermedi haliyle bende merak ediyorum birde tiroid değerim çok yüksek çıktığı için daha çok kalp atışıni duymak istedim haftaya özel hastaneye gideceğim😒
Berlin Eminedgds bazıları erken diye dinletmek istemiyor ama 8.hafta da çok okey artık ya niye öyle yaptı ki.Dinleyin müthiş bir his 🥹
Berlin Brna-34 süper çok sevindim 🌸 yorgunluk fix herhalde ya 5 dakika işleneyim hemen yatmak istiyorum ben de
Beyazem- Berlin bende 9+5’im en son kpntrole 7+5 de gittik kalp atışı için bir sonraki kontrol için 12. Haftada çağırdı zaman bir türlü geçmek bilmiyor sizede bu kadar araylamı verdiler kontrol ya
Berlin Beyazem- benim kese etrafında kanama var o yüzden iki hafta vermişti bu kez kanama büyümemiş tehlike azaldı dedi üç hafta ara verdi.Zaman geçmiyor asla haftada bir gel deseler koşarak gideceğim.Risk yoksa 4-5 hafta ara vermeyi tercih ediyorlar
Ezgi3545 Beyazem- bana da 7-9 verdi ama mesela 7de gidince bir hafta sonra kontrol için tekrar çağırıyor yani iki hafta için 4 kere gitmiş oldum. Böyle de bana çok gibi geliyor