danla2711 Ceiydda sarı bir akıntıydı kuzum yoğun değildi o normal bir akıntıymış nişanım gelince anladım
Ceiydda danla2711 o gün doğum olacağını tahmin ediyorum muydun farklı bir şeyler yok muydu hiç 🤔 kız resmen Merdiven çıkarak doğurdun yaaa benim evim de müstakil Merdiven de bulamıyorum 😅😅
Ceiydda danla2711 bide kids varmış doguranlar oraya geçiyor sen de git bekle beni orda geliyorum arkandan inşallah ahshha😅😅
danla2711 Ceiydda o gün hiç tahmin etmedim doğuracağımı😂şak diye doğdu valla geçen hafta bu saatlerde sancı çekiyordum😂
danla2711 Ceiydda ay var var ama ben orayı niyeyse sevemedim yaa😂 burası daha güzel bekliyorum aşko gel hadi bakalım buluşalım orda😂 ismim dani2711
Ceiydda danla2711 tamam canım sen şimdi taze annesin duaların kabul olur adımla dua et bana daa ben de artık dogurayimm🥰🥰
Kubra0021 danla2711 şuan benim belimden popoma vuran bir ağrı var sancım mi var acaba dayanilmayacak gibi değil
danla2711 Kubra0021 sancı belden popoya ordan kasıklara dağılıyor sen yinede şüpheleniyorsan git bence