Tugceelanaz zynpknt Hadi yaa 🤣ay ne oluyor ya bizimkiler gelemedi😅 hiç doğurcak gibide hiss etmiyorum hiç
ppmerlina danla2711 ayy kendim doğurmuş gibi duygulandım yarabbimmm Rabbim bize de rahat doğumlar nasip etsin hayırlı uğurlu olsun bitanem 🧿🧿 Normal mi doğurdun canım ❤️
danla2711 ppmerlina yaa çok teşekkür ederim canım benimm 🥰 evet normal doğurdum kendi sancımla Rabbim herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin kolaylıklar diliyorum herkese 🥰
Prensess33 danla2711 Ayyyyy aglicam şimdi 🥲🥲 bende doğurmak istiyorum hemen o duyguyu üçüncü kez tatmış olacam ama her evlat ayrı bı güzel yaaa🥰🥰🥰 çok geçmiş olsun bu arada senin adına çok sevindim sağlıkla buyutursun inşallah ❤️
zynpknt Tugceelanaz of bende yaa çocuk aşağıya insin diye çömeliyorum ta gelip göğsüme dayanıyo hani yere koymaya çalışırsın inmemek için deli gibi tutunur ya onun gibi😂😂
aysenurr96 Gözünüz aydınn biz sizinle çok yakındık gerçekten kendim doğum yapmış gibi sevindim darısı bizlerin başına 🥰🥰🥰🥰🥰🤲🤲🤲🤲🤲
Kokusuburnumda danla2711 hayırlı uğurlu olsunnn rabbim sağlıklı huzurlu uzun ömürler nasip etsin inşallah🥰 sizinle aynı gündeydim çok duygulandım darısı bize inşallah 🥰
busra05_ danla2711 bitanemm benımm çok şükür bu haberı beklıyoduk sendenn mis kokuluuuu🥹🎀🌸💕💖 saglıkla büyüsün uzun saglıklı hayırlı bir ömrü olsun yerım sızı🤍🤍🤍🫂
Tugceelanaz zynpknt Benim inmiş ama yinede gelmiyor 😅 cumartesi acilden giriş yap dedi doktor bi baksınlar , olmadı pazartesi bana gel dedi. Artık ne oclaksa olsun git gel oldu 😅
Burnosunn_annesi danla2711 ya gözün aydın hadi hayırlı olsun bebişini Rabbim bağışlasın darısı bütün hepimizin başına hayırlı kolay doğumlar olsun 🤲🏻🥰🥰
GirlandBoy_Mom danla2711 maşallah canım benim🥰 bizde seni merak ettik dünden beri iyisiniz ya şükür 💕
Ceiydda danla2711 ooff yaa cok mutlu oldummm kendine gelince bebisten fırsat bulup hemen çok detaylı bi doğum hikayesi gelsinnn aşırı meraktayım detaylar hakkında ayyy şaka gibi kız doğurdun resmen 🥹💖💖💖