Alya05 @ayalltsc Canm az önce geldim hastaneden kalp atışını duydum öyle bi heyecan sardı beni. 7+1 haftalık
meryys Alya05 Yaaa çok güzel duygu Rabbim sağlıkla kucağımiza almamızıda nasip etsin💓 7+4 olduk bizde
Merveval Alya05 masallah çok güzel duygular sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah . 🥰💕o güzel duyguları allahım bize de tattırsın inşallah 🤲🏼🌸
Htc4345 Alya05 aynenn o ilk duyduğunda kalp atışını hiçbir duygunun tarifi yok insan o ana yaşadığı hiçbir duyguya eş değer birsey yok
minigimleseruven Alya05 ayyyyyy o ilk sesi duymak o kadar duygusal ki 🥹 rica edip videoya çekmiştim ben ekrandan , hala açıp açıp dinliyorum çok duygusal ya 🙂↔️🌸🫶🏻 sağlıkla kucağımıza alalım insallah 7+4 olduk bizde :)
Alya05 @Burnosunn_annesi Kız niye kimse heyecanımı görmüyor 🤣🤣 Başlıkta kocamı dövdüm yazsaydım herkes gelirdi 🤣🤣
Burnosunn_annesi Alya05 şimdi gördüm sen msj atınca🤭 kuzum maşallah hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişo 🤲🏻🥰 kaçıncı gebelik
dilaradoyan Alya05 Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
Alya05 Merveval amin Allah razı olsun canm senin içinde dua edecem Rabbim en yakın zamanda nasip etsin
Alya05 Burnosunn_annesi saol canm 3. Gebeliğim. Aslında 4 bundan önce 14 haftalık kalbi durdu. 2 kızım var şimdide de 7 haftalık
Alya05 Htc4345 öyle vala daha öncede sorunlar yaşadığım için korkuyla gittim Allaha şükür duydum o minik kalbinin sesini 🥰