Ikraa_22 Aslihan_adiguzel51 evet kabızlık var adet ağrısı çok oluyor bugün daha çok başladı tutmucak gibi hissediyorum ya bilmiyorum
Rosegul Ikraa_22 iğnenin etkisi bende 11. Günde gitmişti sonra negatife dönmüştü. Bu ay 2. Deneyisim benimde.
Rosegul Ikraa_22 ben ilk ignemde kutu kutu gebelik testi almıştım. Psikopat gibi her gün test yaptım işte bir heves ama sonuç hüsran. İnşallah bu ay olur sizinde benimde tüm isteyenlerin de🤲
Ikraa_22 Rosegul ayyy amin amin inşallah bence test yapmayın ben bugün dayanamadım yaptım ama daha yapmam günüm geçerse yapmıcam inşallah güzel sonuçlarımız olur ya
Ayfersalih28 Aslihan_adiguzel51 doktor iliski günleri nasıl söyledi Ben 35_36 saatte yaptim 3 gun üst üstte dedi mi
Meridaily Ayfersalih28 normal olağan akıntı var, ara ara kasık ağrısı var ama çoğu zaman normal 🥺 sanki umutsuz gibiyim ben bu ay yine ya, yine olmadı gibi sanki. Sizde durumlar nasıl?
Rosegul Ayfersalih28 catlatmadan sonraki gün akıntım oldu benim. Şu an çatlatmanin 4. Günundeyim akıntım yok
Ayfersalih28 Rosegul bizde 6.gundeyiz Benimde 3.gun çatladı galiba o gun akıntı oldu Ondan sonra olmadi