Janssue
Janssue çok teşekkür ederim sağolun 🙏🏻 sonrasında bir haftalık kontrolde doktorumun çok iyi dikişlerin demesi üzerine biraz fazla rahat davrandım ve iç dikişte açılma olmuş kan birikmesi oldu 🫢 ama hiç ağrı vs yapan acıyan bir şey değil sadece sertlik var orada zamanla yumuşayıp geçecekmiş bugün bir ay kontrolüme gittim öyle söyledi doktorum. Onun dışında dış dikişten kaynaklı kanama vs hiçbir sorunum olmadı tabi dikkat de ettim ilk günler sırtüstü yattım genelde uzanıp kalkarken dikkat ettim olmadı yardım aldım. Tavsiyem yardım istemekten çekinmeyin illa da hemen eski halimize dönmek zorunda değiliz bizimki de can zaman verip kendimizi kollamalıyız sonuçta ameliyat geçiriyoruz. 15 Günden sonra diyebilirim neredeyse tamamen normal yaşama döndüm tabi bacak bacak üstüne atma, ayağını altına alıp oturma bunları yapmadım iç dikiş açılmasına bu hareketler sebep olmuş çünkü. Şuanda tamamen normal hayatıma döndüm bebeğimin tüm bakımını kendim yapabiliyorum ağrım vs olmuyor çabuk yorulmam bitti enerjim yerine geldi. Dış dikişim için krem sürmeye devam edeceğim izi hafiflesin diye bu kadar 💕 başka merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz