Ask45 GezenTavuk_2 kasıgım batıyor ama yürürken kimyasalda cok canım yanmıştı ölmüştüm agrıdan adet olmadan daha inşallah kimyasal olmaz
GezenTavuk_2 Ask45 İnşallah canım Benim de böyle arada sırada bir mide bulantım geliyor ki sorma yani belirti aramak istemiyorum belirti gelip beni buluyor 😅
Arazynp Ask45 kimyasal oldugunu ne zaman ogrendiniz. Benim regle bir gün var. Kaçıncı günde anlaşılır?
Ask45 GezenTavuk_2 hiç belirtim olmadı ya bu ay o yüzden ümitliyim gecen aylar taa yumurtlamadan sonra başlardı adete kadar 😂😂
GezenTavuk_2 Ask45 yok cnm benim o kadar yok hatta belirti hiç yok bu ara sıra oluyor geçen ay benim de yoğun vardı
Ask45 Arazynp testlerde cıkıyordu agrımda vardı ayakta çalıştıgım zamanlar iğne gibi batıyordu hemde cok fena adet günü kanamam oldu test yaptı ikinci cizgi cıktı kan verdiğimde 7 deger cıkmıştı
Ask45 GezenTavuk_2 benimde hiç olmadı bu ay arkadasımında öyle olmuştu hamile oldugunu öğrenmişti yarın piki görürsem kan vermeye giderim
Arazynp GezenTavuk_2 evde yaptigimiz idrar testinde koyulasma varsa dış gebelik olur mu peki. Beta yukseliyor anlamina gelir degil mi? Ask45
GezenTavuk_2 Arazynp onu ultrasonda ancak anlaşılır kuzum bunlar beta HCG idrar testi vs ile maalesef anlaşılacak konu değil .🥹