Burnosunn_annesi Bnguuu_102 ah teşekkür ederim bacım benim senin de anneler günün kutlu olsun nice güzel yıllarımız olsun 😍🤲🏻♥️🌼🌼
fatmaydn Bir hatimde benim için okur musunuz bebegimde gelisim geriligi çıktı normal kilosuna dönsün yeter her hafta kontrolüm var 23 haftalik oldu duanıza bizide bulundurun 🦋
Bnguuu_102 fatmaydn sıkma canını bir şey olmaz inşallah Rabbim şifa versin hatim duasında söyleriz inşallah tekrardan
Bnguuu_102 1.Cüz @Bnguuu_102✔️ 2.Cüz @Bnguuu_102✔️ 3.Cüz @Bnguuu_102 ✔️ 4.cüz @Ozlemdemir✔️ 5.cüz @Ozlemdemir✔️ 6.cüz @Ozlemdemir✔️ 7.cüz @Ozlemdemir✔️ 8.cüz @Ozlemdemir ✔️ 10.cüz @Mucize2025✔️ 14.cüz @PurpleRose (diğer hatimde bu cüz iki kere okunmuştu)✔️ 15.cüz @Mucize2025✔️ 16.cüz @Burnosunn_annesi✔️ 17.cüz @Mucize2025✔️ 18.cüz @nur233✔️ 19.cüz @Melisafurkann 20.cüz @mucizemom8 21.cüz @akkaya_1234 22.czü @1903diloA 23.cüz @Seyma_yldzz 24.cüz @Mucize2025✔️ 25.cüz @Fadime42530 26.cüz @tahamommy 27.cüz @Fadime42530 28.cüz @Fadime42530
Bnguuu_102 Bu hatimde son iki cğz kaldı almak isteyen olursa 💕 Alıp tanıdıklarınıza arkadaşlarınıza da verebilirsiniz bir an önce bitsin benden çıksın istiyorum artık 🥲 okuyanların vebaline girmemek için 🌸
burcuo Bnguuu_102 Merhaba, bana da 17.cüzü vermiştiniz. Ayın 7si gibi konuştuk sanırım, ben 9unda doğuma girdim. O sebeple daha yeni tamamlayabildik, anneme verdim kendim okuyamayınca. Haber vermek istedim 💐
Bnguuu_102 burcuo yaa çok sevindim hayrlı olsun inşallah Rabbim hayırlı salih evlatlardan eylesin yavrunuzu Hiç önemli değil Allah’ım kabul etsin size ve yavrunuza sıhhat versin inşallah 🌹
burcuo Bnguuu_102 Çok teşekkür ederim, ama maalesef erken doğum oldu ve bebeğimi kaybettim, cennet kuşu oldu kuzum. Dualarda yer almak biraz olsun bize iyi gelecek, bizim için de dua eder misiniz?
Bnguuu_102 burcuo ahh kuzumm… İçim yandı inan çok özür dilerim ben bilmeden öyle yazıverdim Rabbim yavrunu yanına aldı o bu dünyayla kıyaslanamayacak kadar güzel bir yerde demekki Rabbim cennetine layık görmüş onu Allah’ım sana sabırlar versin inşallah 🥀
burcuo Bnguuu_102 Estağfurullah olur mu, ne kusuru. Nereden bilebilirsiniz ki. Amin inşallah, çok teşekkür ederim. 🙏🏻