ezgisanlikose Hanımlar emzirme sütyeni arıyorum ama baktığım çoğu model penye tarzında ve içi pedsiz. Bu şekilde göğüs ucunu belli edeceği için tercih etmek istemiyorum. Sizler nereden aldınız yardımcı olabilir misiniz?
AnayimBenAna_ ezgisanlikose pierre cardın emzirme atleti aldım ben kaplı. Çok rahat çok memnunum sütyeni varmı bilmiyorum ama gümüş kapak takıyorum onu bile belli etmiyor
ezgisanlikose AnayimBenAna_ bende gümüş kapak kullanmayı düşünüyorum trendyolda bu model var sadece bundan mı sizinki de
Azrakrks ezgisanlikose gümüş kapağı neden düşünüyorsunuz belki göğüs ucu çatlağınız olmayacak lansinoh krem yetmez mi
AnayimBenAna_ ezgisanlikose bende iki tane almıştım yine alıcaktım bekliyorum stoğa girmesini baika yerdede bulamadım 😂
ezgisanlikose ysee bu gidişle öyle olucak gibi görünüyor başka yerlerde beden stoğu yok görünüyor. Bakıcam e bebeğe teşekkür ederim 🫠🌸
Noluyoya Merhaba uygun fiyatlı arıyorsanız e bebek ve lcw ya bakabilirsiniz ikiside güzel ben kaplı emzirme atleti de aldım sütyen kullanmadan da giyilebilir durumda
alavara ezgisanlikose pierre cardin 6117. Stoklara geldiği gibi bitiyor. Tam bir f/p ürünü. Göğüs ucu belli etmiyor ve kaplı olduğu için toplu da duruyor
miniminibebek @“ezgisanlikose”# kızlar bunlar kullanışlı olur mu acaba ya kafama yatan bulamıyorum sadece emzirme atleti göğüslerim sarkar diye korkuyorum sütyen de göğüs uçlarvgenelde belli oluyor üzerine tekrar atlet giymem gerekiyor
monica50 miniminibebek ezgisanlikose ben bundan aldım balensiz aşırı rahat bir sütyen, bralet gibi ama kendinden süngerli olduğu için uç belli etmiyor bakmanızı tavsiye ederim
miroscumm miniminibebek ay emzirme atleri cok gereksiz bir sey ya zaten likralı atlet giyiyorsanız üstten göğsün altına çekip rahatça emzirebiliyorsunuz
ezgisanlikose miniminibebek Emzirme yapacağımız için göğüs uçlarımız büyüyecek bu şekilde kapsız olanlar üzerine atlet de giysek belli olur gibi. Ben e bebekten kaplı sütyenlerden aldım üç tane kullanışlılığını henüz deneyimleyemedim ama ilk etapta bana yeterli gibi geldi 😌