Arkadasim oncelikle gecmis olsun. Ben de aynı sorunu yasadim fakat degerlerin cok onemli. Belki de cok ciddi degildir pihtilasma oranin. Maalesef bizim ulkemizde saglik ticarete cevrilmis durumda. Youtube da prof dr yavuz simsek ve kadin sogum uzmani cemal ünlü nün videolari var. Mutlaka ordan izle degerlerini karsilastir. Bizim burada pihtilasma denilen bazi degerlere avrupada hic bakılmıyormus bile. Benim de ilk cocugumdan sonra iki kurtaj bi kimyasal gebelik oldu ve dr.lar igne yazdi kullanmak istemedim. Kac sene bu igneleri almamak icin careler aradim. Cunku o ignelerde domuz katkisi mevcut. Surekli dua ettim o igneleri almadan bir evladim daha olsun diye. Kuyruk sokumundan suluk hacamat yaptirdim ve instagramda bi iki kisinin yorumuna denk geldim. Pihtilasma ve damar sagligi icin birebir alic sirkesi. Bunu kac sene evvel biri daha yazmisti cok dikkate almamıştım. Duzenli kullandım sabahlari bir bardak suya bi tatli kasigi ictim ac karna. Ve degerlerim de o videolardaki verilere gore karsilastirdigimda aslında ciddi bir pihtilasmam olmadigi sonucu cikiyordu.
Cok sukur bir kizim oldu boylelikle. Ustelik tek bir igne ya da aspirin kullanmadim. Bir de inanmaya bagli tabi ama kadiri tarikatindan dua okuyan hocalar varsa etrafinizda gunluk ona gidip okunun. Cok faydasini gördüm. Sadece bebek konusu icin degil. Malesef doktorlar hemen kan sulandiriciya yonlendiriyor goz korkutup