Berivanserkan Evet kizlarr bi gün acaba ne zaman yazacam diye bekledigim gün geldi çattı çok şükür Rabbime bende gördüm Bu Günü 13 şubat hayatımın en güzel günü oldu benim hamileliğim en başından beri sorunsuz gidiyordu ta ki annemin benle hastaneye gelmesiyle birlikte hatırlayanınız vardır annem dr uma anjiyo olduğumu söyledi ben bunu 7 sene önce olduğum için sorun olacağını düşünmedim fakat dr riskli dedi gittiğim hastanenin imkanı elverişli olmadığı için başka yere sevk etti ben ne kadar normal istesem de kızlar bazen olmayınca olmuyor geldik annemle dr lar bebegimin 37 haftalık olduğunu gidip memlekete bi daha dönmemi istedi fakat emindim ki bebeğim in zamanı geçiyordu neyse dr tmm drdi yatış oldu perşembe sezeryan olacaktım 14 şubatta ama bi.prof dr geldi 13 şubat sezeryan dedi bu bebegin zamanı geçiyor dedi Işte dedim anlattım dinlemediniz tabi beni o gece uyku hiç tutmadı hem korku hem heyecan hepsi bi arada saçımı başımı duzelttim oje sürdüm ve o büyük gün geldi çattı sabah bekledim taa öğlene kadar dr geldi hadi dedi beni bi ağlama bi stres bastı hazırladılar ama nasıl ağlıyorum hem canımı acıttı sonda ydi igneydi hem de korku sardı alındım ameliyata spinal oldum çok şükür anestezi uzmanı harikaydı belim den aşağı uyuştu ama dokunduklarini hissediyorum tepki veremiyorum fazla ve o en güzel an ağlama sesi kızımı gösterdiler cocuj dr u muayeneden sonra cok tatli kizin oldu dedi kokusunu cektim icime onu benden önce odaya almışlardı kaldım orda tek ama aklım onda hep bi skntisi var mı sağlıklı mı die çok şükür birseyi yok şimdi tek skntimiz sütüm gelmiyor bu da normalmiş zaten yanimda uyuyor gazimi ve büyük abdestimi aldıktan sonra yollayacaklar korkmayın kızlar Allah yardım ediyor vee mezunuz artk hoşçakalın sorusu olan varsa sorabilir bol dua edin ben hep öyle yaptım :)
Aryam Berivanserkan hayirli olsun Allah anali babali buyutsun inshAllah canimm🙏🏻🙏🏻Bende 36 yim 2 hftaya inshAllah sezeryan olucam Allah hepimizin yardimcisi olsun❤️
Drylila Gözün aydın canım. Ameliyata girmeden önce sakinleştirici falan yapmadılar mı o kadar ağladığın halde?