mrp2023 Buse4161 bebeğin yüzünü gösterirse resmini çekiyor özelde yaptırırsan renkli görebilirsin devletler siyah beyaz oluyormuş
Buse4161 mrp2023 evet öyleymiş eşimle konuşayım biriktirebilirsek özele gideriz eşya kira fafura derken birikim yapamıyoruz şuan
Basakparlar Buse4161 4000’ne yaptırdım özel klinikte ve 1 ay sonra tekrar ücretsiz kontrole aynı şekilde çağırmışlardı
10gamze Buse4161 yok iki saat üç saat hava atmaya kalkıyorlar inanma para veriliyor zaten detaylıda yarım saate kırk dakikaya detaylı şekilde bitiyor cinsiyetide netleşiyor
ibcmom Buse4161 bende cok merak etmiştim hem de anı kalsın diye kesin yaptırın detaylıyı. yalnız fotoğrafı gösterdiğim herkes babasına benzetince kocamı ne kadar cok sevip beğensem de bi hüzün oldu ne yalan söylim 😂 ben izmir bucada özelde 3500e yaptırmıştım ocakta
Buse4161 ibcmom tabi hüzün olur ikinizin karışımı olsa neyse ben de sadece kocama benzesin istemem kocam aynı kayınvalidem çünkü kadın asla kayınpederden yardım almamış gibi klonlamış çocuğu 🤣 kocaeli izmit konak hastanesinde ne kadar acaba öğreneyim onu bi
ibcmom Buse4161 kız benimde kocam aynı kayınvalidem, görümcem de aynı 😂 ben bi 10-15 güne doğurcam haber veririm detaylıdaki fotosuyla gerceği benziyo mu diye 😂
Saban_1996 Eskişehirde özel perinatoloji kliniğinde 3 bin tlye yaptırdım 4 boyutlu ultrasonlu çok gerçekçi gösteriyordu ultrason renkli zaten 4 boyutlu ve detaylıca bütün organları incelendi doktorumuzdan da çok memnun kaldık ☺️
Ceku256 Buse4161 bende şeyi merak ediyorum acaba servikal uzunluğa falan bakmak için alttan şeyediyorlar mı detaylıya giren biri aydınlatısa çok sevinirim 🥹
Saban_1996 Ceku256 Servical uzunluğa karından ultrasonla da bakabilirler rahim ağzı kısalma durumu olursa zaten ultrasondan belli olur vajinal ultrason şart değil