fatmaanuurr22 kızlar 28 + 4 haftalık olduk bugün kontrole gittim bebiş 1419 gram 39 cm doktor gelişimi güzel haftası ile uyumlu dedi ama bana sanki kilosu fazla gibi geldi sizin bebişler bu haftalarda kaç kilogramdı
NurYm fatmaanuurr22 İlk bebeğimde 29+3 de 2010 gr ve 40 cm di ☺️ şuan ikinciye hamileyim henüz o haftalara gelemedik ☺️
NurYm yasarceyda12 benim her öğünümde protein tükettim mutlaka ama karbonhidrat ve tatlıya da aşırı düşkündüm toplamda 20 kilo almıştım 🙊🤦🏻♀️
fatmaanuurr22 3bebelihunili o zaman hemen hemen aynı kilolar pek bir fark yok sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
Fatmadmr37 Annekuzusu06666 17+3 de 190 gramdı benim oğlum da. Gayet normal bence canım. Sonrasında hızla kilo alıyolar zaten.
Gizem1504 Annekuzusu06666 o haftalarda normal bir kilo canım bnmki önde gittiği için farklıydı ama 20. Haftada falan 300 gr oluyor zaten ileriki haftalarda kilo alıyolar
fatmaanuurr22 Annekuzusu06666 daha küçük oldukları için genelde ileri haftalarda alıyorlar canım kiloyu dert etme🥰
Esma006 fatmaanuurr22 27+6 da 1350 kiloydu doktorum şok oldu sen ne yaptın bu bebeye diye günlük rutin yaptım muz kefir tahinn pekmez kaşar kuruyemiş yedim 27.haftamda bebek ultrasonda 30 haftalık gözüktü azaltmaya bak dedi sadecce hiç de azaltmadim haftaya salı kontrol var 31 haftalık oluyorum kendime göre ekranda 33 çıkabilir 😅
sevcnnn9 Esma006 kuruyemiş çiğ olarak mı tükettiniz yoksa kavrulmuş mu ve hangilerini tükettiniz tahin pekmez ne kadar yiyorsunuz