Bebegim_12 Doktora gittim keseyi gördü 5+2 günlük dedi ama beta değeri negatif yardım edin nolur yaşayan varmı
Femay Bebegim_12 başka bir doktora gidin. Hem keseyi görüp hem nasıl beta 2 çıkıyo anlamadım. Boş gebelik olabilir.
Bebegim_12 Eslem2112 2 çıkıyor bende hiç bişey anlamadım tekrar tekrar gittim aynısını söylüyor kesenin oldugunun haftaya tekrar gidicem
Tugceduman61 Boş gebelik olma ihtimali yüksek canım, bende kimyasal geçirdim beta artışı yok bazen var ama yeterli değil kese görünür sonrasında düşük yaparsın🥹Ama üzülme ben diğer ay hemen hamile kalmıştım
Eslem2112 Tugceduman61 kimyasal geçirdim ama beta yükseliyor ondan sonra düşüyor yani bebek tutunmadan düşüyor
Tugceduman61 Kese boyutuna göre hafta söylemiş aslında söylememesi gerekir beta belirler bebeğin varlığını
Nuriay Tugceduman61 canım zaten kese boyutuna görede bada görede hafta belirlene biliyor bizim ulkede sadece bir kere kan testi istiyorlar sonrasında bata göre 5 hafta oldugunda direk ultrasonla bakılıyor hem ha bire kan alınmıyo hemde stres minimum oluyor
Bebegim_12 Bunların hepsini biliyorum ama iki kere gittim ilk gittigimde kese küçüktü sonra tekrar gittim 5+2 le uyumlu dedi bende dedim beta negatif doktor kese var ama dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi 2 kere kimyasal gebelik bende gecirdim ama ilk defa böyle bişey yaşıyorum
Umaybaby Bebegim_12 bir hafta sonra gel demesi bence uzun bir zaman 2 günde bir kan tahlili istemesi lazım beta değerine bakılması gerekiyor