3 Mayıs ta doğumum oldu cumartesi günü sabah gittim kontrol ler nst oldum bebeğimin kanaldaydi Zaten 39+1 deydim ufak çaplı hafif sancılarım vardı bebeğimin ölçümleri yapılamıyor du kanalda olunca doktorum 1 hafta bekletmeyelim dedi riske atamam dedi kakasını yeme ihtimali vardı bebeğim önden gidiyor du bende geç döllenme vardı 10 gün bebeğim o 10 günü kapattı üstüne 1 hafta daha ileri gittik o yüzden doktorum suni sancı önerdi kabul ettim sabah 11 buçukta suni sancı başladı akşam 7 ye kadar suni sancı yedim inanır mısınız ne kanama ne ağrım oldu 500 Grm suni sancı yedim hiç ağrım olmadı kızlar ve açıklığımda olmadı 1 cm açıklıkla kaldım sadece doktorum artık normale zorlayamam dedi rahmin yoruldu saatlerce suni sancı verince bizde sezeryane karar verdik akşam 8 25 te girip 8 37 de oğlum dünyaya geldi . Vardır her işte bir hayır derler ya gerçekten de öyleymiş kızlar bebeğim kordon dolamış iyiki sezaryen olmuş şimdi de 4 günlük olduk ablalari darısı size kızlar su gibi dogumlariniz olsun 🤲💙♾️